Kies uw favoriete Duivels-foto uit de oude doos

In eigen land wordt België derde op het 1972. Raoul Lambert en Paul Van Himst bezorgen België de 2-1 zege tegen Hongarije.
rv In eigen land wordt België derde op het 1972. Raoul Lambert en Paul Van Himst bezorgen België de 2-1 zege tegen Hongarije.
De Rode Duivels vliegen in juni met de Trident naar het WK in Rusland. Brussels Airlines plant het officiële vliegtuig van de nationale ploeg extra te versieren met iconische foto's uit de Belgische voetbalgeschiedenis. U krijgt de kans om die te kiezen. Voor uw favoriete Duivels-foto uit de oude doos stem hier.
De eerste interland van de Belgische nationale voetbalploeg. Tegen Frankrijk wordt het 3-3. De doelpunten komen van Queritet (2) en Destrebecq.
Rv De eerste interland van de Belgische nationale voetbalploeg. Tegen Frankrijk wordt het 3-3. De doelpunten komen van Queritet (2) en Destrebecq.
België wint met 0-3 in Duitsland. De eerste zege voor de nationale ploeg op Duitse bodem. Louis Saeys maakte deel uit van de rode duivels die op 16 mei 1910 gingen winnen in Duitsland.
Rv België wint met 0-3 in Duitsland. De eerste zege voor de nationale ploeg op Duitse bodem. Louis Saeys maakte deel uit van de rode duivels die op 16 mei 1910 gingen winnen in Duitsland.
België verslaat Nederland met 3-0 in de halve finales van de Olympische spelen in Antwerpen.
Rv België verslaat Nederland met 3-0 in de halve finales van de Olympische spelen in Antwerpen.
België kroont zich tot Olympisch kampioen na een 2-0-zege tegen Tsjechoslowakije in de finale in Antwerpen.
Charles Du Houx België kroont zich tot Olympisch kampioen na een 2-0-zege tegen Tsjechoslowakije in de finale in Antwerpen.
De nationale ploeg reist met de boot 'Conte Verde' vanuit Barcelona richting Montevideo, de hoofdstad van Uruguay, om er aan het eerste WK voetbal ooit deel te nemen. De selectie onder leiding van trainer Torten Goetinck onderhoudt de conditie tijdens de drie weken durende reis met trainingen op het dek.
Rv De nationale ploeg reist met de boot 'Conte Verde' vanuit Barcelona richting Montevideo, de hoofdstad van Uruguay, om er aan het eerste WK voetbal ooit deel te nemen. De selectie onder leiding van trainer Torten Goetinck onderhoudt de conditie tijdens de drie weken durende reis met trainingen op het dek.
België slaagt er voor het eerst in om Engeland te verslaan. Het wordt 3-2 op de Heizel.
Rv België slaagt er voor het eerst in om Engeland te verslaan. Het wordt 3-2 op de Heizel.
België behaalt zijn grootste overwinning tegen Nederland: 7-1. Jules Van Craen speelt een hoofdrol met drie doelpunten. In 1945 sterft Van Craen op 25-jarige leeftijd.
Rv België behaalt zijn grootste overwinning tegen Nederland: 7-1. Jules Van Craen speelt een hoofdrol met drie doelpunten. In 1945 sterft Van Craen op 25-jarige leeftijd.
De meest spectaculaire derby der Lage Landen ooit. België wint in Nederland met 6-7, nadat het vijf keer op voorsprong kwam. Pol Anoul maakt drie goals.
Rv De meest spectaculaire derby der Lage Landen ooit. België wint in Nederland met 6-7, nadat het vijf keer op voorsprong kwam. Pol Anoul maakt drie goals.
België klopt Zweden met 2-0 na goals van Rik Coppens en Vic Mees en plaatst zich zo voor het WK 1954 in Zwitserland.
Rv België klopt Zweden met 2-0 na goals van Rik Coppens en Vic Mees en plaatst zich zo voor het WK 1954 in Zwitserland.
4-4 tegen het grote Engeland op het WK in Zwitserland na verlengingen. Fons Van Brandt houdt Stanley Matthews aan de ketting. Rik Coppens dwingt verlengingen af met de 3-3.
Rv 4-4 tegen het grote Engeland op het WK in Zwitserland na verlengingen. Fons Van Brandt houdt Stanley Matthews aan de ketting. Rik Coppens dwingt verlengingen af met de 3-3.
Wereldkampioen West-Duitsland gaat met 2-0 voor de bijl in een oefeninterland. Pol Anoul en Rik Coppens maken de goals.
Rv Wereldkampioen West-Duitsland gaat met 2-0 voor de bijl in een oefeninterland. Pol Anoul en Rik Coppens maken de goals.
België wint met 5-4 tegen het Hongaarse Wunderteam voor 59.299 toeschouwers op de Heizel. Er waren 400.000 ticketaanvragen voor die match. Richard Orlans scoort twee keer.
Photo news België wint met 5-4 tegen het Hongaarse Wunderteam voor 59.299 toeschouwers op de Heizel. Er waren 400.000 ticketaanvragen voor die match. Richard Orlans scoort twee keer.
België verslaat wereldkampioen Brazilië met 5-1. Jacky Stockman scoort drie doelpunten.
Belga België verslaat wereldkampioen Brazilië met 5-1. Jacky Stockman scoort drie doelpunten.
In een oefeninterland verslaat België Oranje met 1-0. Na de rust bestaat de nationale ploeg uit elf spelers van Anderlecht.
Rv In een oefeninterland verslaat België Oranje met 1-0. Na de rust bestaat de nationale ploeg uit elf spelers van Anderlecht.
De nationale ploeg kwalificeert zich voor het WK 1970 na een 2-1-zege tegen Spanje. Johan Devrindt is de held met twee doelpunten.
Photo news De nationale ploeg kwalificeert zich voor het WK 1970 na een 2-1-zege tegen Spanje. Johan Devrindt is de held met twee doelpunten.
België klopt El Salvador met 3-0 en wint zo voor het eerst een wedstrijd op een WK-eindronde. Wilfried Van Moer maakt de eerste twee goals.
Rv België klopt El Salvador met 3-0 en wint zo voor het eerst een wedstrijd op een WK-eindronde. Wilfried Van Moer maakt de eerste twee goals.
Sclessin gaat uit zijn dak wanneer Paul Van Himst op zijn eentje Schotland op de knieën krijgt. België wint met 3-0 in de voorronde van het EK 1972 dankzij drie goals van Van Himst.
Rv Sclessin gaat uit zijn dak wanneer Paul Van Himst op zijn eentje Schotland op de knieën krijgt. België wint met 3-0 in de voorronde van het EK 1972 dankzij drie goals van Van Himst.
In de kwartfinales van het EK 1972 wint België van Italië met 2-1. Paul Van Himst en Wilfried Van Moer zorgen voor de doelpunten.
Rv In de kwartfinales van het EK 1972 wint België van Italië met 2-1. Paul Van Himst en Wilfried Van Moer zorgen voor de doelpunten.
In eigen land wordt België derde op het 1972. Raoul Lambert en Paul Van Himst bezorgen België de 2-1 zege tegen Hongarije.
Rv In eigen land wordt België derde op het 1972. Raoul Lambert en Paul Van Himst bezorgen België de 2-1 zege tegen Hongarije.
België mist het WK 1974 na een 0-0-gelijkspel tegen Nederland. Het doelpunt van Jan Verheyen wordt onterecht afgekeurd voor buitenspel.
Rv België mist het WK 1974 na een 0-0-gelijkspel tegen Nederland. Het doelpunt van Jan Verheyen wordt onterecht afgekeurd voor buitenspel.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.