Kane of Lukaku? Onze surfers hebben een (lichte) voorkeur voor de goalgetter van Tottenham

Kane en Lukaku.
photonews Kane en Lukaku.
Het aftellen kan beginnen. Over exact 100 dagen gaat het WK voetbal in Rusland van start. Zou u Harry Kane of Romelu Lukaku verkiezen in de spits? In onze grote WK-enquête kon u reeds uw stem uitbrengen.  

DE LAATSTE GROEPSMATCH VAN DE RODE DUIVELS IS OP 28 JUNI TEGEN ENGELAND. WELKE AANVALLER ZOU U LIEFST IN UW TEAM HEBBEN?

HLN

Marc Degryse: “Kane heeft toch wel een voorsprong op Lukaku – iets meer kwaliteit, de touwtjes zelf in handen. Lukaku is afhankelijker van wat er achter hem gebeurt. Hij trekt het spel minder naar zich toe als de aanvoer ontbreekt, en de ballen niet komen. Je zal hem ook zelden zelf de actie zien maken. Dat maakt het voor Lukaku moeilijker om in de wedstrijd te komen. Kane is completer.”
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rik cappelle

  Een lichte voorsprong voor Kane ??? Man wat een bende voetbalanalfabeten heeft er hier gestemd ? Lukaku a la bonheur hé maar we gaan hem toch niet beginnen te vergelijken met Harry Kane ? Nu ja uit een bepaalde richting durfden ze zelfs verleden jaar Tielemans vergelijken met Messi !!! Zegt genoeg zeker ?

 • eduard janssens

  ,Kane is technisch de betere en daarmee is alles gezegd .

 • Didier Briglia

  Kane en nog eens Kane,das een wereldspits die een bal kan controleren,een man dribbelen !!! Dat kan lukakoek NIET!!!!

 • Pier Aspe

  Altijd Kane...die kan tenminste een bal controleren.