Januzaj maakt meteen indruk tijdens debuut voor België

Het was vandaag toch vooral uitkijken naar de prestaties van debutanten Adnan Januzaj en Divock Origi. Na de pauze werd Januzaj meteen in de strijd gesmeten, Origi werd een kwartiertje later in de ploeg gebracht. Vooral Januzaj liet zich opmerken. Met zijn eerste baltoets liet hij meteen een Luxemburger pardoes tegen het gras belanden, om daarna een zuivere voorzet te trappen.

"Ik heb mijn best gedaan voor de ploeg, maar dit publiek is gewoon fantastisch", aldus de flankaanvaller van Manchester United. "Ik was niet echt nerveus. Ik heb al enkele matchen gezien van de Duivels en wist dus waar ik me aan kon verwachten. Mijn voorzet achter het steunbeen? Het is mijn job om het publiek te vermaken", glimlachte Januzaj.

Naast hem stond die andere debutant Origi, die op de plaats waar zijn vader Mike veel mooie momenten beleefde mocht invallen. "Ik voelde me direct goed. Het is gewoon prachtig om te mogen debuteren voor dit publiek. Dit is nog een stapje hoger dan Lille, maar ik heb goed mijn streng getrokken. Luxemburg was goed voor het vertrouwen, maar het WK zal iets anders zijn."

REUTERS