Herbeleef hoe Rode Duivels knotsgekke match wonnen in uitgeregend Sarajevo (3-4)

belga
Bosnië en Herzegovina
BOS
Bosnië en Herzegovina BOS
3
4
België BEL
BEL
België
 • Match negen in Groep H
 • Scheidsrechter: William Collum (SCO)
 • Stadion: Grbavicastadion
 • België zonder Kompany, Witsel en Lukaku, Bosnië mist draaischijf Pjanic
Nieuwe update beschikbaar

highlights

Gele kaart voor Sead Kolašinac
Gele kaart voor Michy Batshuayi
Gele kaart voor Haris Duljevic
Doelpunt voor België
Doelpunt Dario Dumic
Haris Medunjanin vervangen door Vedad Ibiševic
Doelpunt voor België
Doelpunt voor België
Doelpunt Edin Višca
Doelpunt Haris Medunjanin
Gele kaart voor Yannick Ferreira Carrasco
Gele kaart voor Muhamed Bešic
Doelpunt Thomas Meunier

fase per fase

review
stop

2e helft afgefloten

Het zit erop: België wint!
Wat een kijkstuk! Na een ouderwets potje spektakelvoetbal winnen de Rode Duivels een eerste keer op Bosnische bodem. Een geweldige Carrasco en jubilaris Vertonghen zetten de scheve situatie in de tweede helft recht: 3-4!


Ibisevic bijna
Vlak voor affluiten kon Ibisevic nog eens koppen, maar de ingevallen spits zette het leer andermaal naast.

yellow_card

Gele kaart voor Sead Kolašinac

Gele kaart Sead Kolasinac

yellow_card

Gele kaart voor Michy Batshuayi

Gele kaart Michy Batshuayi

Vertonghen imiteert Ceulemans ook met goal
Opvallend: toen Jan Ceulemans op 8 juni 1989 zijn 81ste interland speelde tegen Canada (0-2) en recordhouder Paul Van Himst evenaarde, scoorde Ceulemans de 0-1. Jan Vertonghen imiteerde 'Caje' dus vanavond met zijn treffer tijdens zijn recordinterland.

yellow_card

Gele kaart voor Haris Duljevic

Gele kaart Haris Duljevic

substitution

Spelerswissel

Nacer Chadli komt in de plaats van Yannick Carrasco
Carrasco mag gaan rusten na een prima partij. Chadli krijgt nog een handvol minuten.

belga
goal

Doelpunt voor België

Weer raak! Yannick Carrasco maakt er 3-4 van!
Carrasco laat de Belgen amper een minuut na de 3-3 alweer vieren. De flankaanvaller van Atletico krijgt wel heel veel ruimte op rechts en vanuit een relatief scherpe hoek laat hij Begovic geen kans.

goal

Doelpunt Dario Dumic

GOAL! Dario Dumic met de 3-3!
De Bosniërs klimmen alweer op gelijke hoogte! Dumic kan een hoekschop vanaf rechts voorbij Courtois buffelen. Het aantal tegengoals in deze kwalificatie is nu verdubbeld voor de Duivels: van 3 naar 6.

Ibisevic kopt naast
De ingevallen Ibisevic kan de bal van dichtbij richting doel verlengen, maar de spits zet het leer net naast de kooi van de doelman van Chelsea.


Zwakke voorzet Kolasinac
De Bosniërs proberen de druk op te voeren, maar Courtois is toch al een tijdje werkloos. Kolasinac probeert het dan maar eens met een opportunistische voorzet, maar de verdediger van Arsenal vindt geen ploegmaat.


Nog een kwartier
De Rode Duivels moeten hun zege nog een kwartier zien te verdedigen in Sarajevo. Voorlopig komen ze ook niet in de problemen.

photo_news
substitution

Haris Medunjanin vervangen door Vedad Ibiševic

Vedad Ibisevic komt in de plaats van Haris Medunjanin

substitution

Spelerswissel

Izet Hajrovic komt in de plaats van Edin Visca

goal

Doelpunt voor België

GOAL! Vertonghen zet Belgen op voorsprong!
Daar is de 2-3! En het is uitgerekend Jan Vertonghen die de Belgen weer op voorsprong zet. De aanvoerder stond aan de tweede paal op de goede plaats om een mislukte poging van Carrasco met zijn rechter (!) in doel te werken. Vertonghen zet zijn fout die voorafging aan de 2-1 zo helemaal recht.

photo_news
belga
reuters

Hazard bijna alleen voor Begovic
Met een listig balletje zet De Bruyne Hazard ei zo na alleen voor Begovic. De aanvoerder van de Rode Duivels twijfelt echter nét iets te veel, waardoor zijn ex-ploegmaat als eerste op de bal is.

belga
substitution

Spelerswissel

Mato Jajalo komt in de plaats van Muhamed Besic

goal

Doelpunt voor België

GOAL! Michy Batshuayi maakt er 2-2 van!
De bordjes hangen weer gelijk. Batshuayi scoorde, maar de goal mag toch voor negentig procent op naam van Yannick Carrasco gezet worden. De winger kwam op de rand van de zestien in balbezit en na een heerlijke dribbel zette hij Begovic aan het werk. De Bosnische doelman kon de bal niet klemmen en 'Batsman' was er als de kippen bij om zijn vijfde goal als international tegen het net te rammen.

belga

Dzeko kan koppen
Ook de thuisploeg kan nog eens dreigen. Een vrijschop vanaf rechts wordt slim doorgekopt door Dzeko, maar nog voor Courtois in actie moet komen grijpt Alderweireld in.

photo_news
yellow_card

Gele kaart

Gele kaart Thomas Vermaelen
Vermaelen grijpt te laat in op Dzeko en staat nu ook in het boekje van Collum.


Belgen helemaal baas
De Rode Duivels zijn uitstekend uit de kleedkamer gekomen. In dezelfde fase kunnen de Belgen maar liefst drie keer dreigen, maar Batshuayi, Alderweireld en Dendoncker worden allemaal van de gelijkmaker gehouden. Het mag een wonder heten dat de Belgen geen doelpunt overhouden aan deze knotsgekke fase.


Meteen prima voorzet Tielemans
Tielemans toont zich meteen. De speler van Monaco brengt de bal goed voor doel, maar geen ploegmaat kan het leer in doel werken.


start

2e helft op gang gefloten

2e helft op gang gefloten


substitution

Spelerswissel

Youri Tielemans komt in de plaats van Dries Mertens
Dries Mertens blijft in de kleedkamer. Martínez wil wat meer voet aan grond krijgen op het middenveld en gooit Youri Tielemans in de strijd.


Degryse: "De Bruyne vindt dit niet leuk"
"Het scenario verliep aanvankelijk zoals gehoopt: met een snelle voorsprong en een paar goede combinaties in het openingskwartier. Bosnië had tijd nodig om te bekomen. Je had het gevoel dat de Rode Duivels niet in problemen konden komen. Maar gaandeweg moesten onze flanken achteruit. Carrasco moest meer verdedigen dan dat hij kon aanvallen."

“De eerste keer dat Dzeko in de zestien goed in balbezit kwam – na een slechte inspeelpass van De Bruyne, waardoor de flank van Meunier en Mertens open lag –, zorgde voor het keerpunt. Carrasco had te laat in de gaten dat hij moest bijsluiten, waardoor Medunjanin makkelijk kon scoren. Bosnië controleerde nadien, tot Vertonghen een black-out kreeg. Zonder tegenstander beoordeelde hij een uittrap van Begovic verkeerd. Hij schrik zo dat hij nog eens weggleed ook.”

“De Rode Duivels vergaten aan de overzijde gevaar te creëren. Batshuayi kan tot dusver te weinig de bal bijhouden en kaatst slecht. Het is vooral Hazard die voor de flitsen zorgt. Mertens zit niet in de match en De Bruyne is ongelukkig in zijn passing. Hij stoort zich nog het meest aan het slechte veld. De Bruyne vindt dit niet leuk.”


Mulder: "Vermaelen moet feller zijn"
Vlak voor de gelijkmaker van Medunjanin kon Dzeko even ontsnappen uit de dekking van Vermaelen en onze columnist Jan Mulder vond dat de Barça-verdediger daardoor verantwoordelijk was voor de 1-1. "Hij moet feller verdedigen. Dzeko mag daar geen meter ruimte krijgen."

reuters
stop

1e helft afgefloten

1e helft afgefloten
De Rode Duivels hebben nog flink wat werk op de plank liggen voor de tweede helft. Na een droomstart, waarbij Meunier snel scoorde, ging het bergaf voor de Belgen. Eerst maakte Medunjanin gelijk en niet veel later zorgde Visca zelfs voor 2-1. Vertonghen, die zijn 96ste interland speelt, schatte een uittrap van begovic helemaal verkeerd in.

photo_news

Begovic ontsnapt aan owngoal
Op slag van rust is daar bijna de 2-2. Hazard holt achter een schijnbaar verloren bal, maar de aanvoerder van Chelsea brengt het leer toch nog voor doel. Via Begovic belandt de bal tegen de paal.

photo_news

Batshuayi en Vermaelen missen
Meteen na de 2-1 krijgen de Belgen twee gigantische kansen. Eerst tikt Batshuayi de bal van dichtbij op Begovic en in de rebound houdt de doelman van Bournemouth ook Vermaelen van een treffer. Hier hadden de Belgen altijd moeten scoren.

goal

Doelpunt Edin Višca

GOAL! Edin Visca zet Bosnië op 2-1!
Pijnlijk moment voor Jan Vertonghen! Uitgerekend in zijn recordmatch schat de verdediger een uittrap van Begovic verkeerd in en daardoor kan Visca alleen op Courtois afgaan. De winger van Basaksehir faalt niet: 2-1.

Moeilijke periode voor de Rode Duivels
Van het goede voetbal dat de Rode Duivels in het begin van de partij op de mat legden, schiet niet veel meer over. Bosnië is de betere ploeg geworden en zet de Belgen onder druk.


Knieprobleem voor Fellaini
Martínez noemde hem één van de sleutelfiguren voor de wedstrijd, maar inmiddels zit Fellaini al in de kleedkamer. De middenvelder van Manchester United moest de strijd staken na minder dan dertig minuten, een probleem met zijn linkerknie was daar de oorzaak voor.

reuters
goal

Doelpunt Haris Medunjanin

GOAL! Haris Medunjanin maakt gelijk!
De decibels in het Grbavicastadion gaan met een stevige ruk de hoogte in. Medunjanin, de gevaarlijkste man bij de thuisploeg, heeft er immers 1-1 van gemaakt. Dzeko haalde slim de achterlijn en via het been van Vermaelen belandde de bal aan de tweede paal bij de vrijstaande Medunjanin. Met de makkelijkste goal uit zijn carrière brengt hij zijn team op gelijke hoogte.

substitution

Spelerswissel

Leander Dendoncker komt in de plaats van Marouane Fellaini
Martínez moet al een eerste wissel doorvoeren. Fellaini heeft een blessure opgelopen en staat zijn plaats af aan Dendoncker, die zijn vierde interland mag spelen.


Bijna twee keer Dzeko
Ook de Bosniërs kunnen hun neus nu een paar keer aan het venster steken. Dzeko wordt telkens gezocht, maar de goalgetter van AS Roma kon Courtois niet onder vuur nemen.


Knal Medunjanin over
De Bosniërs kunnen het evenwicht steeds meer herstellen. Het levert een nieuwe schietkans op voor Medunjanin, maar de linkspoot zet het leer over de kooi van Courtois.

yellow_card

Gele kaart voor Yannick Ferreira Carrasco

Gele kaart Yannick Carrasco
Ook Carrasco krijgt geel, al is dat wel een strenge sanctie. Voor de flankspeler van Atletico Madrid is het zijn tweede gele kaart in deze kwalificatiecampagne. Daardoor mist hij dinsdag de slotwedstrijd, thuis tegen Cyprus. Nacer Chadli wordt wellicht zijn vervanger op de linkerflank. (RN)

belga
yellow_card

Gele kaart voor Muhamed Bešic

Gele kaart Muhamed Besic
Besic is de eerste speler die in het boekje van ref Collum gaat. De middenvelder van Everton liet zich vangen door een flukse heupzwaai van Hazard en werkte de aanvoerder van de Rode Duivels dan maar stevig tegen de grond. Terecht geel.

Indrukwekkende Meunier
Dankzij zijn goal zijn de statistieken van Meunier bij de Rode Duivels er nog wat indrukwekkender op geworden. In zijn voorbije drie interlands scoorde de rechterflankverdediger voorlopig vier goals én hij gaf ook nog drie assists. Meunier had een voet in negen van de laatste twaalf goals van de Duivels.

belga

Mooi voetbal van de Belgen
Het dramatische veld maakt het er niet gemakkelijk op, maar toch proberen de Belgen verzorgd voetbal op de mat te leggen. En dat lukt bij momenten ook. De driehoekjes komen er in aanvallend opzicht goed uit, met vooral De Bruyne en Hazard in de rol van orkestmeesters.

belga

Courtois moet redding brengen
De Bosniërs verrassen de Belgen met een snelle hoekschop en Medunjanin kan De Bruyne wel heel eenvoudig uitkappen. De stilist van Philadelphia Union haalt vanuit een scherpe hoek uit met z'n linker, maar Courtois is bij de les en brengt redding.

goal

Doelpunt Thomas Meunier

GOAL! Thomas Meunier scoort meteen!
De druk van de Belgen levert meteen resultaat op! Na amper vier minuten knalt Meunier -alweer hij- de 0-1 immers al tegen het net. Hazard vond ruimte op rechts en legde het leer vervolgens heerlijk in de loop van de rechtsachter van PSG, die niet aarzelde.

photo_news
reuters

Belgen zetten druk
De Rode Duivels zetten Bosnië meteen onder druk. Batshuayi gaat een eerste keer jagen op Begovic, maar die kan wegzetten.

reuters
start

1e helft op gang gefloten

De bal rolt!
De Schotse scheidsrechter William Collum heeft de partij op gang gefloten. Het regent nog steeds in Sarajevo en de grasmat ligt er dramatisch bij.

Vertonghen is nu officieel de Belgische recordinternational. Hij heeft net als Ceulemans 96 caps achter zijn naam staan.
PHOTO NEWS Vertonghen is nu officieel de Belgische recordinternational. Hij heeft net als Ceulemans 96 caps achter zijn naam staan.

Martínez: "Veld zal invloed hebben op spelbeeld"
Voor de microfoon van Sporza blikte ook bondscoach Roberto Martínez nog even vooruit naar de wedstrijd. De Spanjaard verwacht dat het drassige veld een rol zal spelen en ziet een belangrijke rol weggelegd voor Fellaini. "Er zal gestreden worden en dan is Fellaini natuurlijk belangrijk. Hij moet samen met De Bruyne voor het evenwicht zorgen en op uittrappen van Begovic moet hij de duels aangaan met Dzeko, die zich telkens laat uitzakken."


Degryse: "Vermaelen intrinsiek de beste"
"Roberto Martínez heeft de vraagtekens logisch ingevuld. Batshuayi krijgt zijn kans voorin, De Bruyne staat centraal op het middenveld en Vermaelen zoals verwacht in de defensie – hij stond zijn mannetje in Griekenland. Vermaelen is intrinsiek de beste. De enige vraag is: kan hij dit volhouden zolang hij niet speelt bij Barcelona? Want in Griekenland merkte je al een beetje dat hij matchritme mist. Benieuwd of dat nu nog duidelijker zal zijn."

"Het wordt straks zeker een mentale test. Hoe gaat België om met deze uitzonderlijke omstandigheden? Een klein veld, slecht weer en een moeilijk te bespelen grasmat. Als je dan niet meegaat in de intensiteit en passie die de Bosniërs voor de dag zullen leggen – zij moeten hun laatste kaart op tafel gooien – , ga je héél goed moeten voetballen. Wat in deze omstandigheden een stuk moeilijker zal zijn."

"De Rode Duivels moeten ervoor zorgen dat het scenario in hun voordeel uitdraait. Dat doe je door je start niet te missen en Bosnië achter de bal te laten lopen. Je mag hen niet het gevoel geven dat ze iets kunnen rapen. België moet de Bosnische hoop doen veranderen in wanhoop."

afp

Vorige ontmoeting wonnen Belgen makkelijk
Exact een jaar geleden troffen de Rode Duivels de Bosniërs voor het laatst. En België haalde het toen eenvoudig in het Koning Boudewijnstadion. Dankzij een owngoal van Spahic en treffers van Hazard, Alderweireld en Lukaku werd het 4-0.

belga

Degryse: "Interessant om te zien hoe De Bruyne tot z'n recht komt"
"Met de tandem Fellaini-De Bruyne op het middenveld zal het tempo hoger liggen dan tegen de Grieken, waar Fellaini naast Dembélé speelde", zegt onze huisanalist Marc Degryse, die van de partij is in het Grbavicastadion. "De Bruyne is in topvorm. Hij is in staat om het ritme te bepalen, legt diepgang in zijn passes, zodat we Bosnië vaker uit verband moeten kunnen spelen. Met hem en Fellaini zal er meer evenwicht zijn."

"Je hebt enerzijds de duelkracht en het recuperatievermogen van Fellaini, en anderzijds het overzicht en de traptechniek van De Bruyne. Het maakt hem naar eigen zeggen niet uit waar hij speelt, maar dit wordt hoe dan ook interessant om te zien hoe De Bruyne tegen dit soort tegenstander voor de verdediging tot zijn recht komt."

reuters

Degryse: "Michy, toon dat je je mannetje kan staan"
Ook onze huisanalist Marc Degryse is van de partij in Sarajevo. Degryse zal in het Grbavicastadion met speciale aandacht de prestatie van Michy Batshuayi volgen.

"Batshuayi moet zich nog altijd bewijzen als titularis. Bij Chelsea én bij de Rode Duivels", aldus Degryse. "Er is een verschil tussen supersub zijn - Batshuayi is daarin echt een meerwaarde - en in de basis starten. Dat laatste is een stuk moeilijker, want in het begin van een wedstrijd zit alles vaak nog dicht - de tegenstander is nog frisser. Als titularis moet je meer wegen op een defensie, zodat anderen kunnen profiteren. Of je moet een doelpunt maken. Zoals Benteke in Rusland deed. Kortom: tonen dat je je mannetje kan staan."

belga

Opstelling Bosnië:
Begovic, Vranjes, Dumic, Sunjic, Kolasinac, Besic, Lulic, Medunjanin, Visca, Duljevic en Dzeko

Bank:
Piric, Sehic, Cocalic, Susic, Cimirot, Ibisevic, Milicevic, Krunic, Kodro, Hajrovic, Jajalo, Bilbija.


Lakmoesproef voor 'Batsman', record voor Vertonghen
Geen grote verrassingen in de opstelling van Roberto Martínez. Vermaelen staat tussen Alderweireld en Vertonghen, die nu met zekerheid de 96 caps van Jan Ceulemans evenaart. Zoals eerder gemeld, neemt Batshuayi voorin de plaats in van de geblesseerde Lukaku. De spits van Chelsea mag in Sarajevo bewijzen dat hij klaar is om, indien nodig, Lukaku te vervangen als het er écht om draait.

Opstelling Rode Duivels:
Courtois, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen, Meunier, Fellaini, De Bruyne, Carrasco, Mertens, E. Hazard en Batshuayi.

Bank:
Mignolet, Casteels, Dendoncker, Tielemans, Mirallas, Defour, Origi, T. Hazard, Kabasele, Boyata, Chadli, Ciman

photo_news

Werken aan het Bosnische veld
Door de aanhoudende regenval in Bosnië ligt de grasmat in het Grbavicastadion er sompig bij. Om het veld bespeelbaar te houden, trok de Bosnische groendienst nog even het veld op om wat zand op de drassige stroken te strooien.

rv
Batshuayi efficiënter dan Lukaku
"Hoe rijk zijn we als die ene spits van Europese klasse wegvalt?", vraagt onze Chef voetbal Stephan Keygnaert zich vandaag af in Het Laatste Nieuws. Romelu Lukaku is er door een blessure niet bij in Bosnië en normaal neemt Michy Batshuayi de plek van 'Big Rom' in. Een aderlating? Als we enkel naar de statistieken kijken alvast niet.

In het shirt van de Rode Duivels doet Batshuayi gemiddeld om de 75 minuten de netten trillen, terwijl dat in het geval van Lukaku om de 129 minuten is. Ook in de Premier League, waar 'Batsman' elke 67 minuten scoort, is de ex-spits van Standard efficiënter dan de ex-aanvaller van Anderlecht (die om de 160 minuten raak treft, red.).

Kan Batshuayi in de voetsporen van Lukaku treden en België aan goals helpen?
photo_news Kan Batshuayi in de voetsporen van Lukaku treden en België aan goals helpen?

Martínez hamert op concentratie
"Ik vind, in de nationale ploeg, waar je weinig bij elkaar komt, is op defensief vlak concentratie en focus belangrijker dan herhaling", vertelde Martínez in onze krant. "De voorbije trainingsweek was in die zin bemoedigend - de jongens waren er met hun kopje bij. Het is juist dat mijn achterhoede in Athene niet synchroon verdedigde, en toch hebben we die match kunnen winnen omdat de mentaliteit de tekorten compenseerde. Hier in Bosnië geldt voor mij hetzelfde: veel meer dan tactiek, wens ik overgave en een winnaarsmentaliteit te zien."

Hier in Bosnië geldt voor mij hetzelfde: veel meer dan tactiek, wens ik overgave en een winnaarsmentaliteit te zien

Bondscoach Roberto Martínez

Lukaku voorlopig op tien stuks
De Rode Duivels moeten het straks zonder hun topschutter én man in vorm Romelu Lukaku doen. De rijzige spits van Manchester United zit voorlopig al aan tien treffers in deze WK-kwalificatie. Hij moet in de Europese zone alleen Cristiano Ronaldo (14 treffers) en Robert Lewandowski (15 goals) voor zich dulden.

Protestlied voor Nainggolan
Nainggolan mag er vanavond dan wel niet bij zijn, 'Il Ninja' kreeg de voorbije week wel heel wat steunbetuigingen. Zo doet er nu zelfs een lied de ronde waarin de zanger Roberto Martínez buiten wil en Nainggolan binnen. De man ziet in Michel Preud'homme de perfecte vervanger voor Martínez.


Speel mee met onze WK-quiz
Test uw kennis bij de tien vragen, waarbij we ook jubilaris Jan Vertonghen niet uit het oog zijn verloren. Voor de winnaar liggen twee tickets klaar voor de interland België - Cyprus van dinsdag 10 oktober.

Waag je kans en speel de quiz hier.

EPA/RV
photo_news

Slechts 1 op 9
Dat een bezoek aan Bosnië geen makkelijke opdracht is, blijkt ook als we een blik werpen op de statistieken. Van de drie vorige uitmatchen tegen Bosnië pakten de Belgen slechts een punt.

De drie vorige uitwedstrijden tegen Bosnië:
3/9/2005 1-0
1/4/2009 2-1
13/10/14 1-1


390 Belgische fans
Bosnië-België wordt vanavond afgewerkt in het kleine Grbavicastadion in Sarajevo. De thuishaven van Zeljeznicar biedt normaal gezien plaats aan 16.000 toeschouwers, maar de capaciteit wordt bij interlandvoetbal teruggeschroefd tot 13.000. Daarvan zullen 390 plaatsen ingenomen worden door Belgische fans.


Matchday
Goedemiddag Belgische voetballiefhebber! Zit jij ook al klaar om de Rode Duivels aan het werk te zien? Hier moet u in de opbouw en tijdens de wedstrijd niets te missen over het treffen met Bosnië.


voorbeschouwing

Het ticket voor het WK in Rusland steekt dan wel al op zak, dat wil niet zeggen dat er in het laatste tweeluik van de kwalificatiecampagne niets meer op het spel staat. Met een zes op zes tegen Bosnië-Herzegovina en Cyprus zou België tijdens de loting namelijk sowieso als reekshoofd in de trommel gaan. Dat is cruciaal om enkele kleppers in de groepsfase te ontlopen.

De opdracht is dus glashelder: nog twee keer winnen, te beginnen vanavond in Sarajevo. Makkelijk wordt dat allerminst, de Rode Duivels wisten nog geen enkel van hun drie duels in Bosnië te winnen. Bovendien wil het Balkanland haar tweede plek die recht geeft op barragematchen nier meer kwijtspelen.
 
Bondscoach Roberto Martinez dient de klus te klaren zonder spits in vorm Romelu Lukaku. Door een enkelblessure bleef de goalgetter van Manchester United in België. De Spanjaard kan eveneens geen beroep doen op Vincent Kompany - nog steeds last van de kuit - en Axel Witsel - geschorst na zijn rode kaart tegen Griekenland. Voor Jan Vertonghen wordt het een wedstrijd met een gouden randje, hij evenaart het aantal caps (96) van recordinternational Jan Ceulemans. 

Maar ook de thuisploeg treedt niet aan op volle sterkte. Smaakmaker Pjanic is immers out. Voorts is het opletten voor doelpuntenmachine Edin Dzeko en uitkijken naar Edin Cocalic (KV Mechelen) en Danijel Milicevic (AA Gent). 

Zetten de Rode Duivels een belangrijke stap naar het statuut van reekshoofd? Volg Bosnië-Herzegovina - België hier LIVE vanaf 18u!

photo_news


25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy DESMET

  Yannick Carrasco was de vedette van de match ! Een schitterende voetballer met heel wat talenten !

 • Mathieu Carpels

  Fellaini out, waar is Radja?!

 • Ben Watford

  Het wordt helemaal niets op het WK.

 • Mie Van Gestel

  Als deze wedstrijd ziet begrijp ik waarom Lukaku gekwetst is.

 • Gino Vannieuwenhuyse

  Welke actie moeten we ondernemen om Radja terug in de ploeg te krijgen graag enkele suggesties