Hazard: "Eerst winnen tegen Cardiff, daarna focus op WK"

Papa Eden Hazard met zijn zoontjes Yannis (aan de hand) en Léo
PHOTO_NEWS Papa Eden Hazard met zijn zoontjes Yannis (aan de hand) en Léo
Eden Hazard blikt op de website van Chelsea vooruit op de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De Rode Duivel wil nog één keer schitteren met Chelsea en het seizoen zo op een positieve noot eindigen. "Daarna staat alles in het teken van het WK in Brazilië", zegt Hazard.

De Blues trekken zondag naar Wales om er Cardiff City partij te geven en Hazard verwacht alvast een moeilijke wedstrijd. "Cardiff degradeert volgend seizoen naar de Championship en ze zullen er alles aan doen om hun fans de overwinning te schenken", zegt de 23-jarige dribbelkont. "Maar dat geldt natuurlijk ook voor ons. Het is altijd leuker om het seizoen af te sluiten met een overwinning."

Voor veel Chelseaspelers wordt het hun eerste wedstrijd in het Cardiff City Stadium, sinds 2009 de thuishaven van de Welshe club. "Ik speelde er wel al met de Rode Duivels", zegt Hazard. "Het was de eerste wedstrijd van de kwalificatiecampagne voor het WK in Brazilië. We wonnen met 0-2 en legden er de basis voor onze groepswinst."

De Rode Duivels trappen hun WK op 17 juni af tegen Algerije. Ze werden onderverdeeld in groep H, met daarin verder ook Zuid-Korea en Rusland.

GETTY
AP


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00