Ga naar de mobiele website
^ Top

Hazard: "Beide ploegen hebben toch voor spektakel gezorgd"

BELGA
Eden Hazard zal de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Ivoorkust niet snel vergeten. Hij mocht iets voorbij het uur onder luid applaus invallen en kreeg meteen een smerige tik tegen zijn enkel. Dat beïnvloedde de partij van de Chelsea-topper, die zijn stempel niet meer kon drukken op de partij.

Hazard schudde wel wat technische nummertjes uit zijn sloffen, maar was voorts redelijk onzichtbaar. "Het is sowieso jammer dat we de zege alsnog uit handen geven, zeker voor het publiek. Beide ploegen hebben toch voor het nodige spektakel gezorgd", stelde Hazard, wiens enkel wel nog wat pijn doet. Hij verwacht echter niet dat zijn aantreden in de competitiematch van zaterdag op het veld van het Aston Villa van Christian Benteke in het gedrang komt.

"Eden kreeg vrijwel bij zijn eerste balcontact meteen een 'patat' van jewelste", vond ook Marc Wilmots. "Zijn kous was kapot en zijn enkel was meteen flink dik. Zo'n dingen gebeuren nu eenmaal en horen simpelweg ook bij topvoetbal", aldus de bondscoach.

photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
reutersReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug