Had Januzaj wel mogen scoren? - Wat is de hoofdoorzaak van het verlies? - Wie was de beste Duivel op dit WK? Doe mee aan onze 6 pertinente vragen tellende Duivelse 'exitpoll'

REUTERS
Over en uit is hij, onze gouden WK-droom. In de bijzonder slinks opgezette Franse val gelopen. Net niet goed genoeg, ook. Alleen een match om het brons rest - een wel erg schrale troost in een WK waarin België de wereld toonde dat wij verduiveld goed kunnen voetballen. Tijd voor reflectie aan de hand van onderstaande zes vragen.165 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Rony Bekaert

  Oh ironie ... laat hij Radja thuis om tactische redenen ..... en zijn vervanger lapt de tactiek aan zijn laarzen !!! (Met vervanger bedoel ik hij die de 23 ste plaats kreeg) Ben wel niet overtuigd dat we in de andere helft van de tabel zomaar de finale gingen halen trouwens ! Deze generatie slaagt er steeds in , om in een tornooi altijd een wedstrijd te spelen waarbij er meerdere spelers het laten afweten , met als gevolg de uitschakeling !

 • Walter De Vuyst

  De rode duivels speelden een schitterend tornooi waar de culturele mix voor een absolute meerwaarde zorgde . De beste speler ? Een overbodige vraag , iedere speler gaf het uiterste van zichzelf in functie van het team .

 • Georget PAPPENS GEORGET

  Willy Govaert.... Inderdaad , een doelman van bijna twee meter... In de kleine rechthoek met het steeds zijn bal zijn....of toch minstens in duel gaan en wegboksen... Voor anderen... Als Mertens op een kwartier zes bruikbare ballen voor doel gooit met een spits van bijna twee meter, moet de spits zich niet wegsteken achter spelers van 1,80 m. Maar goed, gedane zaken nemen geen keer en winnen tegen Brazilië is een referentie die kan tellen... Proficiat Rode Duivels, maar er zat meer in.

 • Mouch van der woude

  Frankrijk speelde zoals BelgIê....countervoetbal, niet mooi om te zein. Erge was dat toen de RD achter st onden , ze nog ACHTERUIT voetbalden.

 • rudi van dijck

  Tony Reniers dank u. jij begrijpt het!! Martinez is idd ook niet goed genoeg voor zo een toernooi. daarvoor heb je idd een Van Gaal od nodig, tenminste als je die beker wil winnen he. die man heeft ballen, inzicht EK/WK ervaring! en is ook sluw. dit alles heeft Martinez niet!! het probleem zit niet bij de spelers. die zijn goed genoeg!! maar Martinez is een dromer, en de KBVB droomt graag mee. en daarmee mis je de bekers he simpel. zijn mooie praatjes he, maar die vullen geen gaatjes. jammer.