Groot succes: 20.000 fans op eerste fandag Rode Duivels

De eerste fandag van de Rode Duivels is een groot succes geworden. Meer dan 20.000 mensen zakten zondag tussen 11 en 18u30 af naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel om er te verbroederen met de Belgische internationals.

De supporters kregen de kans om op de foto te gaan met de Rode Duivel van hun keuze. Er werden ook talloze handtekeningen uitgedeeld. Daarnaast mochten de supporters een training in het stadion bijwonen.

"Het doet veel deugd om zo'n dag met de supporters te kunnen doorbrengen", reageerde Steven Defour. Zijn voormalige Standard-ploegmaat Marouane Fellaini zei dan weer onder de indruk te zijn van de fans. "Ze vertelden dat ze in ons geloven, dat ze als een man achter ons staan. Iedereen wil dat we naar het WK in Brazilië gaan."

Maandag begint voor de Rode Duivels de laatste rechte lijn in de voorbereiding naar de cruciale WK-kwalificatiematch tegen Servië, op 7 juni in Brussel. Marc Wilmots bereidt zich met zijn troepen voor in de installaties van Racing Genk.Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00