Genieten op Ibiza, een helikoptervlucht of kuieren met een NBA-ster: zo tanken de Rode Duivels even bij

De Bruyne trok met zijn familie naar Ibiza, Origi koos voor een helikoptervlucht en Fellaini zocht de zon op in Marbella.
kos De Bruyne trok met zijn familie naar Ibiza, Origi koos voor een helikoptervlucht en Fellaini zocht de zon op in Marbella.
Bondscoach Roberto Martínez onthult vandaag zijn selectie voor de oefeninterland tegen Tsjechië (maandag 5 juni) en het WK-kwalificatieduel tegen Estland (vrijdag 9 juni). Maar dat was gisteren nog niet de orde van de dag bij de meeste Rode Duivels.

Een aantal onder hen maakt van de korte pauze tussen het clubvoetbal en dat met de nationale ploeg gebruik om er enkele dagen vanonder te muizen. Zo trok Fellaini met familie en vrienden naar het Spaanse Marbella om even te genieten van zon, zee en strand. Kevin De Bruyne koos Ibiza als bestemming om te ontspannen met zijn Michelle. Simon Mignolet en echtgenote Jasmien stapten op het vliegtuig richting Valencia. Divock Origi tenslotte postte een filmpje van zichzelf vanuit Sydney waar hij een helikoptervlucht mocht meemaken.

My beautiful family @lacroixmichele

138.5k Likes, 297 Comments - Kevin De Bruyne (@kevindebruyne) on Instagram: "My beautiful family @lacroixmichele"

Dreamteam

6,757 Likes, 38 Comments - Kevin De Bruyne (@kevindebruyne) on Instagram: "Dreamteam"

Mignolet trok naar Valencia.
kos Mignolet trok naar Valencia.

High in the sky and what a view Sydney I hope to visit again soon #DO27

18.1k Likes, 64 Comments - Divock (@divockorigi) on Instagram: "High in the sky and what a view Sydney I hope to visit again soon #DO27"

Christian Benteke koos voor idyllisch strand, terwijl Thomas Vermaelen op de foto ging met de afscheidnemende AS Roma-legende Francesco Totti. Bij Romelu Lukaku ging het er zelfs heel leutig aan toe. Hij maakte plezier met Congolese vrienden. Onder meer van de partij: Antwerp-doelman Nicaise Kudimbana en NBA-ster Serge Ibaka. De Alderweirelds zochten het in eigen land. Toby zwierde een foto online met zijn familie vanuit Spa.

RV
De Fellaini's trokken naar het Spaanse Marbella.
kos De Fellaini's trokken naar het Spaanse Marbella.

Grazie LEGEND, it has been an honor! #Totti #AsRoma

30.4k Likes, 41 Comments - Thomas Vermaelen (@thomasvermaelen) on Instagram: "Grazie LEGEND, it has been an honor! #Totti #AsRoma"

Alderweireld's on tour

17.3k Likes, 128 Comments - @tobyalderweireld on Instagram: "Alderweireld's on tour "