Fellaini enkele weken aan de kant met knieblessure

photo_news
De Rode Duivels kunnen dinsdag tegen Cyprus geen beroep doen op Marouane Fellaini. De middenvelder van Manchester United geraakte gisteren tegen Bosnië-Herzegovina geblesseerd aan de mediale band van zijn linkerknie. Fellaini zal enkele weken buiten strijd zijn.

Pech voor Marouane Fellaini. Op het dramatisch slechte veld in Sarajevo kreeg 'Big Fella' het volle gewicht van zijn tegenstander op de knie. Nog voor het halfuur moest Fellaini noodgedwongen naar de kant en werd hij vervangen door Dendoncker.

De blessure van Fellaini is ook slechts nieuws voor José Mourinho. De Rode Duivels is namelijk uitstekend bezig bij United, met drie treffers in de Premier League en één in de Champions League. Daarnaast kan de Portugese oefenmeester op het middenveld ook niet rekenen op Pogba, die out is met een hamstringblessure.


Ook geen Carrasco tegen Cyprus
Yannick Carrasco van zijn kant incasseerde in de eerste helft een gele kaart. Voor de flankspeler van Atlético Madrid was het zijn tweede gele kaart in deze kwalificatiecampagne. Daardoor mist ook hij de slotwedstrijd thuis tegen Cyprus. Nacer Chadli wordt wellicht zijn vervanger op de linkerflank.

photo_news7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Deprez

  Hij was heel goed aan het voetballen,vervanger Dendoncker nog een maatje of drie te weinig en het zou beter zijn wanneer Nanja hem kon vervangen of anders om.

 • eric debanne

  Oei ! Een paar weken op de ziekenkas ?? Zal niet leuk vinden

 • dretie munkies

  Fellaini zit nu op de plaats waar hij al jaren hoorde te zitten : buiten het voetbalveld

 • Daniel Benjamin

  Ja, zijn waarde gaat nu drastisch zakken, paniek!

 • jacques Hillaert

  Ik denk dat hij nu zijn plaats gevonden heeft , hij straalt meer uit in zijn spel en tussenkomsten als vroeger

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00