Enkel Nacer Chadli ontbreekt op training Rode Duivels

Photo News
In het Nationaal Voetbalcentrum in Tubeke hebben vandaag 24 Rode Duivels deelgenomen aan de laatste training voor de afreis naar Schotland vrijdagochtend. Nacer Chadli was daarbij de enige afwezige. 

De pas vader geworden Toby Alderweireld was er wél bij, net als Eden Hazard die woensdag binnen was gebleven. Sinds de groep dinsdag bijeen kwam, nam Chadli aan geen enkele groepstraining deel.

BELGA

Christian Benteke, Marouane Fellaini en Simon Mignolet sukkelen eerder al met blessures, waardoor Davy Roef depanneerde in Tubeke. "Maar het is niets ernstigs", stelde Roberto Martínez de wereld gerust over de gezondheidstoestand van de drie afgehaakte Duivels. "Benteke sukkelt wat met de knie, Mignolet heeft wat pijn aan de vinger en zal 8 à 10 dagen out zijn. Fellaini heeft rugklachten en zal de twee interlands moeten laten schieten."

België speelt vrijdag een oefenwedstrijd in Glasgow tegen Schotland, dinsdag geeft het in Reykjavik IJsland partij in de Nations League.

Photo News
BELGA
BELGAReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00