Dit is het nieuwe shirt van de Rode Duivels en jij kan dat winnen!

twitter
Geen Burrda meer op de borst van de Belgische nationale voetbalploeg. Het contract met het Zwitserse sportkledingbedrijf werd niet verlengd. Vanaf nu levert het gerenommeerde merk Adidas de outfits van de Rode Duivels.

Het Duitse sportmerk Adidas wordt vanaf 1 september de nieuwe kledijpartner van de Rode Duivels, en blijft dat zeker tot 2020. Op donderdag 4 september zullen de Duivels voor het eerst in hun nieuwe truitjes spelen, tijdens de oefenwedstrijd tegen Australië in Luik. Het nieuwe shirt kan vanaf vandaag in voorverkoop besteld worden via de website van de Rode Duivels en kost 85 euro.

"De overeenkomst met deze opkomende voetbalnatie is een geweldige aanvulling op het Adidas-portfolio en weerspiegelt onze voortdurende investeringen in het voetbal wereldwijd," zegt Claus-Peter Mayer, Vice President Global Sports Marketing bij adidas, in een persbericht.

Ook Filip Van Doorslaer, Marketing & Events Director van de KBVB is opgetogen. "Dit is opnieuw een mijlpaal in de huidige ontwikkeling van ons Belgian Red Devils merk. Gezien we in het verleden onze grootste successen hebben behaald, zijn we trots om opnieuw samen te werken met een dergelijk historisch en prestigieus merk dat ons mee een internationale uitstraling bezorgt. Het rijke verleden en de voortdurende innovatie van Adidas geven het Belgische voetbal een extra dimensie."

Wil u ook zo'n leuk shirt? HLN.be geeft één exemplaar weg. Meedoen kan hier!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00