Debutanten Vanaken en Castagne tevreden na afloop: "Het was vooral genieten en bijleren"

BELGA

Ruim 35 minuten kreeg Hans Vanaken bij zijn vuurdoop vanavond. “Fantastisch, hé", glunderde de Club-middenvelder na afloop. “Het was een interessante week voor mij, ook een beetje aanpassen aan het niveau. Maar het was vooral genieten en bijleren. We pakken de momenten, dat is zoals het bij Club ook zal moeten gebeuren in de Champions League. Ik ben heel fier dat ik bij deze groep hoor."

Photo News

Ook Timothy Castagne, een andere debutant, blikte tevreden terug op zijn eerste interland. "Het was een beetje een verrassing voor mij dat ik als basisspeler startte, maar ik was er klaar voor. Ik had goed getraind. Ik was wel wat nerveus in het begin. Maar het tweede deel van de eerste helft heb ik goed mijn ding gedaan. Op Meunier na is er niet echt concurrentie op de rechterflank. Ik wil indruk blijven maken op de trainer."

Photo News13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Urdi De vos

  Sukkelaar Vanaken en voor mij goed castagne. Vanaken is het niet waard om Rode Duivel te zijn. Goeden schoen is al gekocht door Verhaeghe.

 • Frederik Naert

  Ik heb Vanaken echt niet gezien in de tweede helft, hij werd totaal niet in het spel betrokken. Is het niet waard om RD te zijn. Batshuayi wordt veel meer in het spel betrokken dan Lukaku, heeft betere voeten. Tegen moeilijke ploegen zou ik Batshuayi zetten.

 • jacques hillaert

  Vanaken en Saelemaeckers zijn twee toppers !!

 • rik cappelle

  Maar dat gaat ongelooflijk veel pijn doen want de toekomstige Gouden Schoen wordt Hans Vanaken !!! Bestel al maar jullie kinderzakdoekjes. Geen blauwe hé !!!

 • andre govaert

  Vanaken op het veld en direct beter spel van de duivels, linsk draaide het eindelijk. Een 7 als beoordeling, en terecht !