Exclusief voor abonnees

De column van Jan Mulder die over de tongen ging: "Grijp de Kanaries vanaf de eerste minuut bij de keel"

AFP

Het Wales-monster is dood.

Trauma bedwongen, twijfels in de prullenmand. In de kwartfinale stuiten de Rode Duivels op Brazilië. Time to shine. Wat zei Hazard dat mooi op die persconferentie voorafgaand aan België-Japan. Het klonk als een nummer van Pink Floyd. Memories have faded, sadness has gone, the city is alive, time to shine again. 't Is zoals u ziet nog niet zo gemakkelijk een songtekst te schrijven, maar Eden redt zich uit elke situatie en maakt er wel iets van.

Joel Hoylaerts / Photonews

Je hebt 28% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bernaerts Diane

  Zalige man, die Jan Mulder!

 • Bart Debast

  Ja hoor. Zonder Jan saaie boel. Wesley kan me ook nog bekoren. Ben ook voorstander om ons talent eens echt te tonen van in het begin. Ook al gaan we eruit. Maar dat zal niet gebeuren. We gaan gewoon door hoor. En hopelijk hebben Jan en Wesley dan een mooi slot klaar om het delirium vrijdagavond compleet te maken!

 • Saïda Weemaes

  Brazilië is te sterk voor de Belgian Red Devils .naïviteit in de Belgische ploeg .

 • Berry Colijn

  Jan Mulder, de grootste kwal en overloper die er is. Let op Belgen. Als over een tijdje de Belgen niet meer zo goed zijn en de Nederlanders hebben weer een goede lichting, dan laat hij jullie vallen als een baksteen en loopt weer over naar Nederland.

 • Catt Chris

  Als Martinez zijn tactiek niet aanpast, zeg ik nu al met 4 tegen goals ga je niet toekomen! 4 verdedigers en diepe spits.