De appel valt niet ver van de boom ten huize Wilmots

Vanavond is Marc eens niet de baas, maar wel Katrien: juriste, mama van 3 en voetbalvrouw met tonnen ervaring! En het voetbal komt deze keer van zonen Wilmots #duivelsevrouwen #opvier om 21:50
Katrien Wilmots is de vrouw van 'de grote baas', bondscoach Marc Wilmots. Zij heeft het allemaal gezien en gedaan: een leven opgebouwd in het buitenland, kinderen opgevoed, de zakelijke kant van Marcs carrière behartigd. Nu het koppel weer in België woont, probeert ze werk en gezin te combineren. Haar zonen lijken in de voetsporen van hun vader te gaan lopen. Maar is Katrien klaar voor een leven als voetbalmoeder? In 'Duivelse Vrouwen' ging Katrin Kerkhofs, de partner van Dries Mertens, op bezoek.

De appel valt niet ver van de boom bij de Wilmotsen
Marten Wilmots lijkt wel de jonge versie van zijn vader: gebeten door de voetbalmicrobe en niet vies van een tactische quote hier en daar.

"Katrien is een valiezenvrouw"
Marc Wilmots en zijn vrouw Katrien vullen elkaar perfect aan, ook al is hun afkomst erg verschillend. Katrien is de dochter van een advocaat, Marc is een boerenzoon.

"Altijd maar patatten"
Als Marc Wilmots van huis is, past Katrien het menu aan en wordt er pasta gegeten. Ook Dries Mertens blijkt geen fan van pasta.

"Voetbalmama zijn is best vermoeiend"
Katrien en Marc proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de voetbalmatchen van hun zoons. Dochtertje Lena is iets minder enthousiast.

"Wat een abs heb jij, schat!"
Tijdens het verjaardagsfeestje van Dries Mertens wordt er ook over de toekomst gemijmerd. Wat na het voetbalpensioen?