Ga naar de mobiele website
^ Top

Daar zijn ze weer: de Duivelse parade aan luxewagens in één minuut

Mathieu Goedefroy

Om stipt 15 uur werden de Rode Duivels vanmiddag verwacht op het oefencomplex in Tubeke, en het moet gezegd: iedereen hield zich er aan. De Bruyne, Courtois, Fellaini en co lieten zich allemaal op tijd binnenrijden, in de meest diverse stoet aan luxewagens. Onze videoreporter stond paraat en zorgde voor deze compilatie. We hebben voor uw gemak aan elke auto het bijhorende prijskaartjes (full option, welteverstaan) gehangen.
37 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Pol Dekorte

  Deze mensen talent?hahaha ik kan u Jobs opnoemen waar je veel meer talent voor nodig hebt

 • Pol Dekorte

  Het bewijs dat die gasten butien de realiteit leven. Het interesseert ze echt niks om voor België te spelen. Na een week was de helft het al vergeten da ze van Wales verloren

 • Truckdriver 1976

  Ik stel vast dat hier veel nijd en jaloezie heerst onder de reacties...niemand houd jullie tegen om zelf profvoetballer te worden he...een gouden raad..."kijk niet naar wat een ander heeft maar wees tevreden met wat je zelf hebt"

 • Sil Kruissen

  Rare auto's, een Audi Q7 die eruit ziet als een Audi Q5 en een Range Rover Sport die er exact hetzelfde uit ziet als zijn grotere broer Range Rover. Met andere woorden, als je er niets van kent blijf je er beter af.

 • Rigobert Deleu

  En wij maar werken en belastingen betalen .

Meld een bug