Courtois over transfer: "Alle opties liggen open. Misschien blijf ik zelfs bij Chelsea"

Thibaut Courtois.
Photo News Thibaut Courtois.
Blijft Thibaut Courtois (26) bij Chelsea of gaat hij naar Real Madrid? De Rode Duivel hield de boot af: "Alle opties liggen open."

Nog één jaar contract op Stamford Bridge en een uitstekend WK gespeeld: Courtois zit in een luxepositie. "Nu ga ik eens met mijn manager praten om te zien wat de mogelijkheden zijn", sprak Courtois na Engeland. "Alle opties liggen open voor mij. Ook blijven bij Chelsea, ja. Men klaagt altijd dat spelers hun contracten niet naleven, maar misschien doe ik dat wel. Ik denk niet dat ze iemand met mijn kwaliteiten op de bank zullen houden, ook als ik niet bijteken. Maar dat kan misschien wel, want ik ben graag in Londen."

Of gaat Courtois toch met Eden Hazard naar Real, dat concrete belangstelling toont? De Limburger lachte: "Waar ik ook ga, Hazard moet mee. Wij laten mekaar niet meer los. Ach, we zullen wel zien. Nu eerst vakantie. En tussendoor eens met mijn entourage overleggen."

Tot slot sprak het Chelsea-sluitstuk over zijn kansen om 'Doelman van het Toernooi' te worden: "Ik haalde een hoog niveau maar reken er niet op. Meestal kiest men een speler die in de finale staat."

EPA
Photo News13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Philippe Haleyt

  Simon Mignolet Is 10x beter, dat eerste doelpunt tegen Japan kan hij op zijn klak schrijven, leer vooruit duiken in plaats van de showmannen te willen uithangen en dan pak je hem. Ik wil het je komen leren . Dat doelpunt tegen de Fransen eveneens dubbele meter in je eigen kleine baklijn blijf je niet op je lijn staan en klop je desnoods die Fransoos zijne kop er af. Verder ben je een egoïst die niemand anders iets gunt. Alleen ik en nog eens ik .

 • johannes van Wetten

  Och, het gaat maar om een ding, hoeveel valt er te graaien.

 • guy Van Deun

  Met alle respect voor Courtois, maar er zijn beter in België of elders, maar voorlopig heeft hij al veel geluk gehad zoals trouwens elke keeper moet hebben.

 • eric debanne

  Naar real Madrid zou hij moeten gaan !

 • Alex Van Steenpaal

  Deze slechte verliezer mag blij zijn dat hij onder de lat mag staan bij Chelsea