Bondscoach Martínez: "Chadli was fenomenaal"

BELGA

"Dit was een wedstrijd zoals we konden verwachten", vertelde bondscoach Roberto Martínez bij VTM. "Japan speelde heel dynamisch en wilde ons niet in ons spel laten komen. Maar we pakten het professioneel aan om te winnen en de nul te houden. Ik vond sommige spelers geweldig presteren. Chadli haalde een indrukwekkend niveau, ook al maakt hij niet veel minuten bij zijn club. Ook Vermaelen was fenomenaal. Mignolet hield de 0, wat altijd leuk is voor een doelman. En je merkt dat Kabasele het gewoon wordt om bij de Rode Duivels te spelen. Ik heb met andere woorden veel goede zaken gezien, we ontwikkelen ons goed en helpen elkaar waar nodig." 

"Dat Depoitre en Januzaj geen kansen hebben gekregen? Het was moeilijk kiezen. Ze hebben goed getraind en ik wou zo veel mogelijk spelers aan het werk zien zoals Mirallas en Defour, maar ik kan niet iedereen inpassen in de twee matchen die we nu hebben gespeeld. We zijn nu eenmaal met 23." 

Photo News20 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • frankie bressinck

  België kampioen! Verliezen bijna nooit, scoren altijd! Wat voor een "superploeg" hebben we toch! Alleen spelen we bijna nooit tegen een top 10 ploeg. Oja, die eerste wedstrijd onder Martinez tegen Spanje, het werd 0-2 en hebben geen bal geraakt!! Tegen wie is het in maart? Amerika en Oostenrijk? Weer winnen!!

 • Roger Deprez

  Niet overdrijven ,naar een andere wedstrijd gekeken maar hij heeft merkwaardige beslissingen Mirallas opstellen is er zo één van.

 • Willy Hermans

  Ik heb toch ergens iets gemist dan!

 • Johan Willems

  Welke match heeft die gezien???

 • Lieven De Bruyn

  Er groeien blijkbaar speciale champignons langs de zijlijn van dat voetbalveld in Brugge... Ola...