Bond versus United: Martínez houdt twijfelgeval Lukaku bij de groep, terwijl Mourinho het liever anders ziet

Romelu Lukaku gisteren bij zijn aankomst in Tubeke.
Photo News Romelu Lukaku gisteren bij zijn aankomst in Tubeke.
Minstens 48 uur moet zijn trainer nog wachten. José Mourinho had Romelu Lukaku (25) liever zien afhaken voor de dubbele interland, maar Roberto Martínez houdt de twijfelgevallen bij de groep. Een traditioneel geval van bond versus club. Alle macht ligt niet bij Man United.

De mededeling van de KBVB gisteren na de persconferentie was kort en krachtig: “Niemand verlaat de komende 48 uur de groep.” Ook niet de afwezigen op de indoortraining. Niet Eden Hazard dus, de wonden likkend na een aantal trappen tegen Everton en sowieso geen fanatiek fietser. Niet Yannick Carrasco, niet Nacer Chadli en zeker Romelu Lukaku niet. De bond is baas.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gaston FOUBERT

  Als de vervanger van Romelu ook scoort is er geen probleem, afwachten dus. Best mogelijk dat zijn criticasters de volgende match op hun knieën zitten om hem fit te krijgen.

 • rudolf jacobs

  Fellani erg belangrijk,we hebben vechters nodig

 • danny janssens

  Tja , het wordt een beetje een gewoonte. Geblesseerde spelers en bankzitters oproepen.

 • Steven Peeters

  Benieuwd wie Martinez zal opstellen. Zal hij blijven kiezen voor een spits die stilaan door de mand aan het vallen is en amper nog aan spelen toe komt ? Wordt vervolgd.

 • Davy Van Laecke

  Zolang Rommelig Luikaku niet speelt is het oké.