Batshuayi heeft 'geen zin' en stuurt kat naar persconferentie

Photo News

Opgemerkte aanwezige tijdens het persmoment gisteren: de kat van Michy Batshuayi. Die was door de spits van Valencia gestuurd. Reden voor het forfait van Batshuayi, nochtans wel aangekondigd met goedkeuring van bondscoach Roberto Martínez, was 'geen zin'.

Michy oordeelde pas enkele minuten voor de start dat hij het evenement beter aan zich voorbij kon laten gaan en zette zo de perschef met de rug tegen de muur. Een bizarre houding, want Batshuayi had tegen Schotland twee keer gescoord, wat maakte dat de insteek van het interview grotendeels positief zou zijn, maar dat kreeg niemand aan de aanvaller zelf uitgelegd. Van een kater gesproken. 

BELGA
AFP30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ETIENNE BOECKX

  Heeft groot gelijk !

 • Freddy Van Hulst

  Terecht. Die perspraatjes staan bol vd nietszeggende cliches.

 • rik cappelle

  En dan maar reeds jaren zeveren over 'hun' portretrecht !

 • Dave Janssens

  Das wel gemakkelijk natuurlijk; efkes snel 'geen zin' als reden neerpennen De glorie druipt eraf maar de bron is spoorloos. Batsman is een immer en altijd goed geluimde gast dus dat doet wenkbrauwen fronsen. Ik heb eerder de indruk dat dit is wat een gefrustreerde journalist er van maakt. Zijn van we van sommigen immers gewoon.

 • danny yde

  Yep, ik kan erin komen, speelt pannen vant dak, maakt twee goalen en de kranten staan vol over de goal van Lukaku.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00