6.000 HLN-surfers kozen hun iconisch Duivels-moment, en jij? Laatste kans om te stemmen en te winnen!

Het Trident-vliegtuig.
Photo News | Brussels Airlines Het Trident-vliegtuig.
De Rode Duivels vliegen in juni met de Trident naar het WK in Rusland. Brussels Airlines plant het officiële vliegtuig van de nationale ploeg extra te versieren met iconische foto's uit de Belgische voetbalgeschiedenis.

De nationale luchtvaartmaatschappij doet daarvoor een beroep op de lezers van Het Laatste Nieuws en Le Soir. Zij krijgen de kans om de mooiste, strafste en leukste beelden uit te kiezen. De foto's worden verdeeld over vijf categorieën: uit de oude doos, de gouden jaren '80 en '90, de huidige generatie, de Red Flames en de olympische en jeugdelftallen.

Stemmen kan hier. Het blijft evenwel niet bij het kiezen van de favoriete foto's. Alle deelnemers maken kans om mee te vliegen met een Fan Flight van Brussels Airlines in de Trident naar Sotchi voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Panama op maandag 18 juni.

De Rode Duivels.
Photo News De Rode Duivels.17 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • didier de coster

  kan dat geld aub niet beter gebruikt worden, aub vette boboos daar in brussel, doe iets voor de jeugd in onze arme competitie zodat sk beveren niet meer met 11 ivorianen dient te spelen ; cobw

 • Berry Colijn

  Trident!!!! Is Sabena er niet meer!!! Wordt waarschijnlijk een maand retour.

 • Guy muis

  voor nog geen euro vlieg ik mee!

 • Henri Hendrickx

  Ze kunnen misschien Kompany op de neus zetten van't vliegtuig

 • David Lievens

  Guy Geirnaert, het feit dat hun rijk te groot was, was hun ondergang. Brood en spelen hield de meute net stil en verlengde hun bestaan.