‘A walk in the park’: Rode Duivels gaan op elan WK voort en scoren vier keer in Schotse speeltuin

Schotland
SCH
Schotland SCH
0
4
België BEL
BEL
België
Schotland – België: 0-4. Soms zegt de eindstand alles. Vanavond was dat op Hampden Park ook het geval. Nochtans beet een experimenteel elftal Rode Duivels – met onder meer Timothy Castagne en Thorgan Hazard in de basis – bijna een halfuur zijn standen stuk op de stugge Schotten. Geklungel achterin bij de troepen van McLeish luidde de 0-1 van Lukaku in – zijn 41ste voor de nationale ploeg. Maar in het openingskwartier na rust was het pas écht kermis. Hazard ontbond zijn Duivels met een flits zoals alleen hij dat kan. Batshuayi bleef twee keer koelbloedig in de afwerking: 0-4 na een uur voetballen. Een gezondheidswandeling tegen een team dat allesbehalve een waardemeter bleek. De grootste Belgische zege ooit tegen Schotland. 
Photo News
REUTERS
Photo News
REUTERS
AFP19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Remus Bogaert

  Proficiat wereldkampioenen !

 • Marc Baeyens

  Met dank aan Martinez waar Wilmots zo smalend over deed. Gelukkig zijn we van hem vanaf.

 • ringo van der pulst

  Allemaal goed en wel maar de schotten hebben er ook een paar keer kort bij gezeten.Niet te vroeg victorie kraaien en afwachten dinsdag.

 • Guy Bevers

  6 vervangingen en geen Trossard ?????

 • Danny SPIJKERS Danny Spijkers

  Mooi en snel voetbal gezien ! Proficiat Devels