Renato Neto en Ronald Vargas naar KMSK Deinze en dat maakt 1B-club op hoogst originele wijze bekend

Na een heuse aflevering van het 'Rad van Fortuin' komen Neto en Vargas tevoorschijn.
rv Na een heuse aflevering van het 'Rad van Fortuin' komen Neto en Vargas tevoorschijn.
KMSK Deinze zet zijn ambities kracht bij. De nieuwkomer in 1B pakt uit met twee straffe transfers in één klap: Ronald Vargas (33) en Renato Neto (28). Ook de manier waarop Deinze de transfers aankondigt is opvallend. In een voetbalspecial van ‘Rad van Fortuin’, gepresenteerd door Bart Kaëll, onthult voorzitter Denijs Van De Weghe als kandidaat de namen. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

Neto maakte vooral furore bij AA Gent, waarmee hij in 2015 de landstitel pakte. In de titelmatch tegen Standard, scoorde de Braziliaanse middenvelder de bevrijdende 2-0. Daarna raakte zijn carrière door een knieblessure wat in het verval. Zo stond hij in 2017 op het punt om te tekenen bij Brighton, maar ketste die test na mislukte medische tests in laatste instantie af. Vorig seizoen kwam Neto nog uit voor KV Oostende, maar ook daar kwam hij slechts tot tien optredens.

De Venezolaanse spelmaker Ronald Vargas groeide na zijn overgang van Caracas FC tot een van de smaakmakers bij Club Brugge, waarna hij in 2011 de controversiële overstap maakte naar Anderlecht. Paars-wit betaalde toen 2,5 mijoen voor Vargas. Hij kon er zich echter niet doorzetten en via Balıkesirspor, AEK Athene, het Australische Newcastle United Jets en KV Oostende belandt hij nu in Oost-Vlaanderen.

Eerder toonde Deinze zich met onder andere de komst van doelman William Dutoit, ook ex-Oostende, al ambitieus.

rv2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Michel Van Acker

    Schitterende PR, nu de resultaten ..

  • tom van nieuwenhuyze

    Alléé, met spelers op hun retour wordt je een topper.