Wolf maakt allesbehalve een droomdebuut in de Champions League: “We wisten dat dit kon gebeuren”

Het was voor de nieuwe Genk-coach Hannes Wolf niet het debuut waarop hij gehoopt had in de Champions League. “We wisten dat dit kon gebeuren”, is Wolf eerlijk. Twee minuten concentratieverlies voor de rust deed de Belgische landskampioen de das om.

“Het was een open eerste helft. We wisten hoe sterk ze zijn en het was soms moeilijk om te verdedigen met al hun snelheid. Zij hadden een grote kans in de eerste helft en wij ook, maar na 44 minuten gaven we ze een doelpunt cadeau en waren we even niet gefocust. Zo gaan we met een 0-2 de rust in”, vat Wolf samen.

“Nadien was het moeilijk om terug in de wedstrijd te raken. Je wil scoren, maar daardoor geef je ze ruimte voor de tegenaanval. We hebben alles geprobeerd en alles gegeven. We wisten dat we op een heel hoog niveau moesten presteren en soms een tikkeltje geluk moesten hebben. We wisten dat dit kon gebeuren en het verandert niets aan de weg die we willen inslaan”, besluit Wolf. Bekijk de volledige reactie in bovenstaande video.

.
VTM .

Bekijk hier het matchverslag: 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Norbert Deploige

    Juiste conclusie, en eraan toevoegen dat het moeilijk is drie toppers te vervangen en vergeet zeker Brian Heynen niet. Volgens mij zelfs beter dan die drie. Zijn kwetsuur kost Genk PO1. We vergeten dan nog de doelman , ook negen maanden out. Neen, Genk is nog een schim van vorig jaar. Doodjammer voor Berge. Aan salonvoetballers als Bongonda en Hagi zal nog hard moeten geschaafd worden........lopen.......lopen .......is het motto.

  • antonio locorotondo

    sorry Coucke, maar gij zijt geen keeper voor een top ploeg !!