Exclusief voor abonnees

Wie is Ianis Hagi, de straffe recordtransfer van Genk? “Dit is een ideale stap”

Ianis Hagi.
NurPhoto via Getty Images Ianis Hagi.
De zoon van Maradona speelt komend seizoen in Genk, die van de Karpaten toch. Ianis Hagi (20) moet de nieuwe spelmaker bij de landskampioen worden en legt vandaag zijn medische tests af. “Genk is nu de ideale stap”, vinden ze in zijn thuisland.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Racing Genk staat op het punt om een straffe recordtransfer af te ronden. Ianis Hagi, die gisteravond met zijn entourage in Zaventem landde, wordt straks in Genk verwacht om zijn medische tests af te leggen. De zoon van de grootste Roemeense voetballer aller tijden, Gheorghe Hagi - eveneens mee afgezakt naar België - tekent daarna een contract voor vijf seizoenen in de Luminus Arena. Volgens onze informatie telt de landskampioen inclusief bonussen 8 miljoen euro neer. Hagi komt over van FC Constanta Viitorul. Hij was afgelopen maand op het EK U21 in Italië de draaischijf van de Roemeense nationale ploeg die het tot de halve finales schopte.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Roger Deprez

    Een Belgische ploeg zal nu één maal spelers moeten bij kopen en verkopen om in leven te blijven en Racing is daar een voorbeeld van die daar nog bij ook succes heeft. Als supporter is dit niet zo plezant maar dit zijn wel de feiten en voor de meeste supporters is dat ook geen probleem als het spel maar mooi is en een goed resultaat oplevert.

  • Frans Peeters

    Clement gaat nog spijt krijgen, heb vorige week de aankomende jongeren bezig gezien, wat een talenten

  • jan wuyts

    Voor 5 seizoenen tekenen en na 2 seizoenen voor grof geld weg daar word de supporter niet beter van wel het clubbestuur maar hoelang blijft dat lukken???