Vossen krijgt zondag warm onthaal tegen ex-ploeg: "Het zit nog diep"

Photo News
Jelle Vossen kijkt zondag voor het eerst weer zijn ex-ploeg Racing Genk, de club waar Vossen jarenlang schitterde, in de ogen. Na een (mislukt) avontuur in het buitenland streek de spits deze zomer neer bij rivaal Club Brugge. Iets wat bij vele Genk-fans in het verkeerde keelgat schoot. Volgens Rudy Claessens, voorzitter van de overkoepelende supportersfederatie (OSV), belooft het zondag dan ook een warme avond te worden voor Vossen: "Het zit nog diep."

"We zullen Jelle een warm onthaal geven", zegt Claessens in Het Belang van Limburg. "Het binnenbrengen van spandoeken wordt een moeilijk verhaal. Als we op dat vlak iets willen ondernemen, zullen we vindingrijk moeten zijn. Maar verbaal zullen we hem zeker laten horen wat we ervan denken. Het zit nog diep", gaat de voorzitter van de supportersfederatie verder.

Dat verklaart volgens Claessens ook de grote opkomst. "Op verplaatsing dagen dit seizoen gemiddeld zo'n 500 fans op. In Brugge zullen dat er bijna 1.000 zijn. Zondag 18.00u mag dan al een mooi tijdstip zijn. Je bent wel de hele dag onderweg. Er is dus zeker een andere reden voor die verdubbeling van het aantal verkochte tickets: Jelle."

Photo News