Exclusief voor abonnees

Twee namen van mogelijke opvolgers circuleren, Genk-preses Peter Croonen over ontslag van Wolf: “Dit was geen moeilijke beslissing”

Peter Croonen
Photo News/Joel Hoylaerts Peter Croonen
“Een trainer met ervaring die stabiliteit kan brengen op lange termijn.” Na het ontslag van Hannes Wolf heeft Genk-voorzitter Peter Croonen een duidelijk beeld van hoe diens opvolger eruit moet zien. Intussen circuleren de namen van twee mogelijke kandidaten.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ruddy Claerhout

  Croonen ontslaan, samen met De Conde, het geloof is weg dus geen moeilijke beslissing.

 • Emiel Van Landeghem

  Croonen zou beter het voetbal verlaten !

 • Frank Capenberghs

  Aan al diegenen die dromen van een stabiele ploeg: Maak u geen illusies. Belgische clubs hebben nu eenmaal die transfers nodig om te overleven. Zelfs bij Club Brugge dient men op die manier te werken al gaat het bij hen al over grotere bedragen.

 • guy van meeuwen

  Maak De Conde trainer, die moet toch alle spelers die hij gekocht heeft goed kunnen, qua talent, qua karakter, qua fysiek. Een enorm pluspunt en hij heeft ook het Genk DNA. Waarom nog verder zoeken? Ga op zoek naar iemand die de juiste transfers kan doen om een ploeg te bouwen, want daarin heeft De Conde grondig gefaald.

 • Benny Van Herpe

  Beste Genk bestuur, ik zou Timmy Simons halen !