Toronto wil Pozuelo nog een maand in Genk laten

Photo News
FC Toronto wil de opstapclausule van acht miljoen euro in het contract van Alejandro Pozuelo betalen én de Spanjaard tot het einde van de reguliere competitie in Genk laten voetballen. Dat is het voorstel dat Ali Curtis, de algemene directeur van Toronto dit weekend in New York tijdens een meeting met technisch directeur van Racing Genk, Dimitri de Condé op tafel legde. 

Vanaf 18 maart zou FC Toronto hem dan overnemen, in de MLS zijn ze dan pas twee speeldagen ver. Genk zou het in de play-offs dus wel zonder Pozuelo moeten stellen. Toronto wacht nu op een antwoord van Racing Genk.

Gisteren speelde Pozuelo één helft mee in de topper tegen Club Brugge, het stond al 2-0 toen hij inviel. Net als tegen Praag gaf Pozuelo voor de wedstrijd tegen Club aan zich mentaal en fysiek niet klaar te voelen om een hele match te spelen. Iedereen in dit dossier is gebaat bij een snelle beslissing, wat die ook is. Want tot er echt duidelijkheid is zal het ‘dossier Pozuelo’ blijven wegen op alles en iedereen binnen de club. En dat Genk in volle eindsprint richting play-offs missen als kiespijn. 

Photo News34 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Guy Bekaert

  Laat winter mercato overal gelijk beginnen en gelijk eindigen , of nog beter sta geen wintermercato meer toe en laat ploegen de competitie afsluiten zoals zij gestart zijn .!

 • Fred Kijzer

  Kopen, leasen, huren, stallen, verkopen, gokken, makelaars, miljoenen... wat heeft dit allemaal nog met voetbal te maken?

 • Patrick Dubois

  Ik zou hier veel mensen willen zien wat ze gaan doen indien men ergens ander 4 maal meer zouden kunnen verdienen,veel grote praat hier,als iemand aan mijn deur komt kloppen en me zegt je kan bij mij het dubbel verdienen,ik hoef geen twee keer na te denken,teken direct.

 • jonas schauvliege

  ik hoor hier veel reacties transfers van mei tot juni of van december tot januari .. maar in de mls ligt dit anders en dat weten vele mensen niet mls hoort niet bij uefa .. en die transfer periodes zijn daar langer en op andere periodes .. aangezien het daar nu off season is . denk daar eens aan

 • Wendy Vandereyken

  Stel jezelf eens voor dat je bij een andere werkgever 4x meer kan verdienen. Benieuwd hoeveel criticasters hier bij hun huidige baas zouden blijven. Voor Pozuelo is het misschien nu of nooit. Toronto is trouwens een leuke stad om te wonen, net als heel Canada. Een kennis van mij heeft er familie wonen.