Exclusief voor abonnees

Schorsingsvoorstel Malinovskyi zindert nog na bij Clement: "Een splinterbom die ontplofte”

Photonews
RC Genk - Club Brugge. Het nummer één tegen het nummer twee. Dé match van het jaar. En toch ging het op de persbabbel van Philippe Clement vooral over iets anders. “Zeven speeldagen schorsing: de verbijstering was volkomen.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • john dewit

  Een wedstrijd tussen veruit de 2 beste teams . Ik hoop op Genk omdat het voor mij de titel het meest verdiend maar fcb is juist op tijd in supervorm , laat de beste winnen . Ik als rsca fan kijk met jaloezie naar jullie , bij ons is het echt triestig !!

 • Patrick Van Bogaert

  Hopelijk fluit de geschillencommissie vanmiddag Kris Wagner heel streng terug en kan RC Genk op volle sterkte de topper tegen Club Brugge aanvatten. Wat Kris Wagner wou doen was /is er héél ver over en dan stelt een voetbalfan zich vragen...hopelijk zegeviert vanmiddag het gezond verstand en is het één of geen speeldag schorsing

 • jenny charels

  Clement gaat volgende zondag dik op zijn doos krijgen van Club. Die overwinning van Club is in se niet het voornaamste, maar hopelijk gaan de ogen open van het bestuur van Club om NIET te veranderen van trainer. Leko is het beste wat Club in jaren is overkomen; veel en veel beter dan Preudhomme (een trainer van de oude stempel), en veel, heel veel beter dan Clement, die helemaal geen présence heeft. Met een overwinning van Club houden we - hopelijk - Leko aan boord.

 • danny meulders

  de volgende trainer van club Brugge , Philip Clement

 • joseph lemmens

  Als Malinovsky zondag geschorst wordt dan blijven alle supporters van Racing Genk uit protest thuis. Eerder gaan de ogen aan de Strooperlaan toch niet open!