Exclusief voor abonnees

Samatta's vervanger Onuachu kwam naar Europa om familie te kunnen helpen: "Hou maar een zesde van m'n loon voor mezelf"

Photo News
De taak is zwaar, maar hij wil het erop wagen. Paul Onuachu (25) moet in Genk Ally Samatta doen vergeten. "Falen is voor mij nooit een optie geweest."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sobek Wessels

  Dat zou voor alle Groot verdieneners moeten zijn dat ze maar 1/6 overhouden van hun winst of inkomen .... en zeker voor de Mensen die uit arme landen komen zoals Afrikaanse landen ! Ja ze hebben hier van de Solidariteit kunnen genieten om hun carriere waar te maken dan mag die Solidariteit ook gelden om hun thuisland te verbeteren !?

 • Nicolas Burdisso

  Samatta zijn vervanger??? Onuachu is op zen minst 10 klasse beter,is een speler van een heel ander niveau dan Samatta.

 • WERNER RUMMENS

  Dat hij meer zal verdienen dan de gewone werkman staat buiten kijf.Hij heeft zijn hart en familie op de eerste plaats. Het blijft mooi om dit te mogen lezen.

 • Hubert Van Herck

  Tja, als je bijna geen RSZ moet betalen, kan je meer verdelen.

 • Luc Verbrugghe

  Gemakkelijk praten toch... stel dat ik een 20000€ netto per maand verdien, en mijn familie zit in nood zal ik daar ook geen probleem mee hebben. Het wordt echter een ander verhaal indien je naar Belgische normen een meer dan behoorlijk loon hebt van netto 2000€. Voetballers denken altijd in andere dimensies dan van met de pet...