Racing Genk verlengt contract van Vandevoordt tot 2023

Vandevoordt.
Twitter SportPlus Vandevoordt.
Goed nieuws voor Maarten Vandevoordt. KRC Genk heeft laten weten dat het contract van de jonge doelman wordt verlengd tot 2023. Daarmee toont de club vertrouwen in zijn doelman na de moeilijke wedstrijd tegen Napoli.

In een persbericht liet KRC Genk weten dat doelman Maarten Vandevoordt zijn contract bij Genk met twee jaar heeft verlengd. Hij blijft tot midden 2023. Daarmee toont de club vertrouwen in hun doelman, die er de afgelopen drie wedstrijden in doel stond. Vandevoordt maakte z’n debuut in het eerste elftal en werd officieel de jongste doelman ooit in de Champions League. Hij is ook jeugdinternational bij de Belgische U19.

Vandevoordt is een geboren Truienaar, en hij kwam als 9-jarige van Brustem VV naar de Genkse jeugdacademie. Al snel bleek dat de club opnieuw een groot keeperstalent in huis had. Hij was nog geen 16 jaar toen hij in januari 2018 al mee op winterstage mocht.

BELGA
Photo News2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rene Philips

    Sorry maar die jongen moet nog alles bewijzen.

  • peter knaap

    Nu pas? De pers maakt dus spoed achter de contracten. Zien de club het dan zelf niet. Die jongen wordt in de pers geprezen en hop een contractverlening komt eraan.