Exclusief voor abonnees

RACING GENK. Gelijkenissen met voorganger Clement zijn treffend: wordt Genk opnieuw een ‘Wolfpack’?

Belga/PN
Patrick Lefevere mag dan wel in de bestuursraad van Anderlecht zetelen, voor de ‘Wolfpack’ van het voetbal moet je in Genk zijn. Hannes Wolf begint aan zijn eerste volledige seizoen als trainer van Racing Genk. De gelijkenissen met zijn voorganger zijn treffend. Ook die moest in zijn eerste halfjaar na zijn aanstelling vooral puinruimen. Philippe Clement schepte orde in de chaos, net zoals Hannes Wolf dat deed. Zet de verhaallijn zich verder? Dan staat Wolf volgend jaar in mei met een micro in zijn hand op het stadsplein in Genk. Oordopjes zullen deze keer wel voorhanden zijn, toch? Zo’n vaart loopt het wellicht niet.

Je hebt 24% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Roger Deprez

    Iedereen heeft een kans waarom Racing Genk geen kampioen kunnen spelen, zal in elk geval beter moeten als die zevende plaats van verleden seizoen met al die aankopen.

  • Paul Bertrand

    Voor mij wordt Genk top-4. Goeie transfers. Club Brugge zal serieus moeten oppassen als het versleten spelers Donk en Dirar terughaalt.