Racing Genk dreigt Berge te verliezen aan Premier Leagueclub: eerste bod van 20 miljoen euro geweigerd

Photo News
KRC Genk maakt zich op voor een lastige transferweek. De club weigerde een bod van 20 miljoen euro van Sheffield United op Sander Berge. De Noorse middenvelder wees vorige zomer een transfer naar de promovendus af, maar heeft nu wel zin.

Sheffield United drukt door. De seizoensrevelatie in de Premier League wil er nog graag een goeie middenvelder bij en heeft zijn zinnen, net als vorige zomer op Sander Berge gezet. Een eerste bod van 20 miljoen euro werd geweigerd door Genk, maar mogelijk komt de Premier Leagueclub de komende dagen met een nieuw, verbeterd voorstel. Een miljoenentransfer lijkt in de maak.

Ook omdat Berge deze keer een overgang naar ‘The Blades’ wel ziet zitten. Vorige zomer haalde hij zijn neus op voor United, omdat hij zich in de Champions League wilde tonen. De promovendus presteert dit seizoen boven de verwachtingen in de Premier League.

Photo News
Photo News17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Norbert Deploige

  Frederik, waarschijnlijk zei u dat ook bij de verkoop van Bailey, Coulibally,Ndidi, Pozuelo,Malinovski en Trossard. Wat een grootheidswaanzin nietwaar van Genk.

 • Roger Deprez

  Normaal dat hij gaat en dat Genk het geld vangt omdat de aankoop politiek van Genk veel te veel is gericht op jong talent die nog moet doorgroeien. Waarom hem dan nog tegen houden terwijl die andere allemaal wel mogen gaan, Sander had wel een akkoord dat bij een juist bedrag hij weg moogt. Hij is jong en nog heel veel groei marche en hij is toch niet gewaardeerd bij de gouden schoen en dus wegwezen.

 • Frederik Janssens

  20 milj € voor zo'n middelmatige speler en Genk heeft de pretentie om dit bod af te slaan. Ze zouden blij moeten zijn dat ze zo'n hoog bod krijgen. Grootheidswaanzin van Genk!

 • jan wuyts

  Genk zit wel op een berg geld maar hebben blijkbaar geen (klein) geld voor een doelman.

 • Sam Valkenborgs

  De Genk fans mogen blij zijn dat hij nog daar zit. Hij heeft niets meer te bewijzen in België.