Racing Genk communiceert dinsdag over lot Felice Mazzu

Mazzu verlaat de Luminus Arena na de 0-2 tegen AA Gent. Zijn laatste match als Genk-trainer?
Photo News Mazzu verlaat de Luminus Arena na de 0-2 tegen AA Gent. Zijn laatste match als Genk-trainer?

Overleeft Felice Mazzu de nederlaag tegen AA Gent? De coach zag hoe Genk opnieuw een erg belabberde indruk naliet en dat in de match die hij verplicht was te winnen. Over zijn lot wordt dinsdag na een Genks beraad gecommuniceerd. Omdat voorzitter Peter Croonen ook morgen nog in het buitenland vertoeft, vindt die vergadering pas dinsdag plaats. Maar de kans dat Mazzu mag aanblijven, is haast onbestaande.

“Ik heb moeite om het verschil in vier dagen te begrijpen tussen onze wedstrijd in Liverpool en die van vandaag”, sprak Mazzu na de 0-2. “Bijzonder frustrerend. Dit is ook persoonlijk een grote ontgoocheling. Er is vanalles gezegd de voorbije week, maar dat kwam allemaal van buitenaf. Intern heb ik geen analyses gehoord zoals ik die in de kranten las.”

Onze Genk-watcher trekt in HLN PLUS alvast zijn conclusie en neemt alweer afscheid van Mazzu: “Een trieste aftocht voor een aimabel man” 

Mazzu stapt zondagavond in de Luminus Arena naar zijn wagen.
Photo News Mazzu stapt zondagavond in de Luminus Arena naar zijn wagen.12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Flor Peeters

  Dat clubs de spelers nog wat meer betalen dan lopen ze helemaal niet meer. Van ontslag is er nog geen sprake maar de kranten hebben al een andere trainer in zicht.

 • Louis Meeus

  Slechte aankopen doen en de schuld op de trainer steken. Misschien eerdt eens voor de spiegel staan De Conde. En die keeper is ook een vliegenvanger.

 • Diether Wynants

  Beste Francis, laat Genk nu net, zoals gent, de enige ploeg in België zijn waar er geen zakkenvullers (lees:eigenaars) in het bestuur zitten. Dus eerst goed informeren vooraleer halve waarheden te verkondigen

 • frankie bressinck

  Ik zag al veel lege plaatsen die laatste 15 minuten tegen Gent, waar zitten ze nu die succes supporters van mei laatstleden? Is wel gemakkelijk alles op Mazzu afschuiven nadat je Trossard, Malinovsky en Pozo van de hand heb gedaan en uw zakken hebt gevuld!

 • Johan Billiet

  Van een trekpaard kunt ge nu eenmaal geen koerspaard maken, ook al heb je de beste jockey...Of anders de voortdurende incompetente egotripperij van het bestuur waarbij steeds de beste paarden verkocht levert Genk af en toe eens een nationale kampioenentitel op...meer mag / moet je niet verwachten..Snappen ze nog niet in de Limburg. Gemakshalve dan de schuld afschuiven op de jockey...blijft zich steeds herhalen..