Officieel: Genk huurt Didillon van Anderlecht tot einde seizoen met aankoopoptie

KRC Genk heeft doelman Thomas Didillon (24) overgenomen van RSC Anderlecht. De Fransman tekende een overeenkomst tot het einde van het seizoen. Hij wordt gehuurd, met een optie tot aankoop.
KRC Genk KRC Genk heeft doelman Thomas Didillon (24) overgenomen van RSC Anderlecht. De Fransman tekende een overeenkomst tot het einde van het seizoen. Hij wordt gehuurd, met een optie tot aankoop.
Na een lange onderhandelingsdag bereikte Anderlecht en Racing Genk eindelijk een akkoord over de overgang van Thomas Didillon naar de Luminus Arena. 

Genk huurt de Franse doelman tot het einde van het seizoen en bedong in het huurcontract ook een optie tot aankoop. Anderlecht versterkt op deze manier wel een rechtstreekse concurrent in de strijd voor play-off 1. Genk van zijn kant heeft zijn vervanger voor de geblesseerde Maarten Vandevoordt beet. Didillon moet de komende weken in Genk de strijd aangaan met Gaëtan Coucke. (KDZ/PJC)

VIDEO: Didillon legde vandaag zijn medische tests af in de Luminus Arena

PHOTO NEWS
Photo News
Photo News5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roger Deprez

  Goede zaak voor Genk omdat Coucke een goede keeper kan worden maar op dit ogenblik zeker geen punten pakker is en dat heeft Genk met zijn onregelmatigheid nu zeker nodig willen ze nog play-off één halen.

 • Carl Panis

  Zet die volgende week maar direct in de goal.

 • Paul Philippaerts

  Waarom wisselen ze niet eens gewoon. De spelers van anderlecht gaan in genk spelen en voor genk. En ze hoeven niet echt terug te wisselen. Genker speler gaan voor Waregem spelen and so on. Voor de supporters maakt dat geen enkel verschil. Op zo'n afstand zien ze niet eens wie er aan het spelen is. Zo gelijk Turnhout indertijd, die haddden een ploeg uit Egypte ingehuurd, die hadden net pauze. En Turnhout dreigde af te vallen. Het is maar een spelletje mensen. Ja gesponsored door de lotto ok.

 • eddy ceulemans

  Nog altijd oorverdovend stil i.v.m. mogelijke versterkingen. Ja , het liep uitstekend he vorige zondag.. er zijn toch geen nieuwkomers nodig

 • Wim Brion

  Durf er nog voor te wedden dat hij daar de pannen van het dak speelt.