Ito definitief van Genk, Japanner tekent bij tot midden 2023

BELGA
Junya Ito (27) blijft langer bij KRC Genk. De club heeft de aankoopoptie gelicht en de huurovereenkomst met Kashiwa Reysol omgezet in een definitieve transfer.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Ito heeft vanmorgen z’n handtekening gezet onder een nieuw en verbeterd contract tot midden 2023. Daarmee beloont KRC Genk de Japanse aanvaller voor z’n sterke prestaties”, klinkt het op de clubwebsite. “Ito maakte in februari vorig jaar z’n debuut en ontpopte zich snel tot een absolute smaakmaker en een sleutelfiguur tijdens de succesvolle race naar de titel. De international groeide ook uit tot een publiekslieveling.”

Ito is de enige kernspeler die dit seizoen in alle 38 wedstrijden tot dusver in actie kwam voor Racing Genk. Hij scoorde daarin 6 keer.

BELGA
Photo News1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • liesbeth reynders

    Goede zet!