Half jaar aan de kant: afgescheurde achillespees bij Genk-doelman Vukovic

Vukovic op training.
Photo News Vukovic op training.

Pech voor Danny Vukovic (34). De Australische doelman van Racing Genk liep deze ochtend tijdens een krachtoefening in de fitness een afgescheurde achillespees op. Vukovic werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gevoerd, waar het bikkelharde verdict viel. De keeper wordt vandaag nog geopereerd. Vukovic staat minstens een half jaar aan de kant, de Aussie mag zo een kruis maken over de Champions League. 

“Vukovic wacht een lange inactiviteit voordat hij zich weer op het trainingsveld kan begeven. De hele club betuigt haar steun aan Danny en wenst hem een spoedig herstel”, klinkt het in een mededeling van de Limburgers. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Vukovic op training.
Photo News Vukovic op training.30 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frans Peeters

  Het positieve nieuws hiervan is dat er voor iemand van eigen jeugd als opvolger is gekozen, succes

 • rik cappelle

  Zoiets wens je niemand toe ook al is het iemand van de concurrentie . Men kan die jongen alleen maar een spoedig en algeheel herstel toe wensen. Maar op die ouderdom, 34 jaar, nog zoiets voor hebben en het missen van de CL matchen dat moet keihard aankomen.

 • Hubert Collaer

  Veel moed en sterkte voor een goed herstel gewenst

 • jozef van riel

  Doublures te jong? Hoe oud was Courtois toen hij noodgedwongen in de goal kwam en het seizoen vol maakte? EN kampioen werd!!

 • Dirk Van Gossum

  Haal Van Crombrugge!!