Gesprekken over Pozuelo gaan verder: laat Toronto hem tot einde play-offs in Genk?

Pozuelo gisteren op training in aanloop naar het Europa League-duel tegen Slavia Praag.
BELGA Pozuelo gisteren op training in aanloop naar het Europa League-duel tegen Slavia Praag.
Het heeft stilaan iets weg van moeizame regeringsonderhandelingen, de transfersoap rond Alejandro Pozuelo. Ook gisteren was er nog geen witte rook.

Alejandro Pozuelo stapte het trainingsveld achter de Luminus Arena met een glimlach op. Muts op het hoofd - ook al gaf de thermometer tien graden aan. Philippe Clement nam ‘Pozo’ opnieuw op in zijn wedstrijdkern voor de return tegen Slavia Praag, maar hij wordt niet aan de aftrap verwacht.

Negentig kilometer verderop zat Genkvoorzitter Peter Croonen samen met de voorzitter van Toronto FC, Bill Manning, en diens rechterhand, algemeen directeur Ali Curtis. Ze bespraken in het Sheratonhotel van Brussels Airport de toekomst van de Spaanse spelmaker. Hoewel alle partijen er zich bewust van zijn dat een snelle oplossing wenselijk is, kwam er nog steeds geen witte rook. Vanochtend gaan de onderhandelingen tussen Genk en Toronto verder.

Toronto FC is intussen zo goed als uitgeschakeld in de Amerikaanse Champions League. De Canadezen verloren met 4-0 van Independiente uit Panama. Een bijzonder onverwachte nederlaag. De vraag is nu of dat iets wijzigt aan Toronto’s onderhandelingsstrategie. Stellen zij zich inschikkelijker op en willen ze meewerken aan een deal waarbij Pozuelo tot 7 mei bij Genk blijft?

Photo News6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ROGER DEPREZ

  Hoe hij nu speelt is het hopeloos, totaal geen beleving in zijn spel.

 • Frans Peeters

  Genk heeft gelukkig de 8 miljoen niet gekregen, goed voor de abonnees

 • Jef Van De Plas

  Dat de voetbalbond voor wet aanneemt , dat elk speler een vol seizoen bij dezelfde club moet blijven..en het afsluiten van de transfertijd, wat houdt dat nog in.? Afgesloten = afgesloten . Basta

 • Giedo Claesen

  Als de club de prijs hoog genoeg maakt dat stoppen de vragers vanzelf.

 • flip van morgen

  Is niet meer dan normaal begonnen seizoen uit doen de rest is alleen competitie vervalsing is alleen goed voor rijke clubs.