Genkse supporters: “Dit is nog erger dan Defour”

Photo News

Als Alejandro Pozuelo zijn dreigementen doordrijft en gebruik maakt van de Wet van ‘78 om Racing Genk te verlaten, dan zou hij de derde speler worden op dat lijstje. In 2011 forceerde de toen 19-jarige tweede doelman Koen Casteels op die manier zijn vertrek. In 2006 deed Steven Defour hetzelfde toen Genk hem niet naar Ajax wilde laten vertrekken. “Dit is voor mij nog erger”, stelt Rudy Claessens, voorzitter van de Overkoepelende Supporters Vereniging. “Pozuelo is al een heel seizoen lang van goudwaarde voor ons. Dit is een heel spijtige zaak. Langs de andere kant hebben we ook niets aan een Pozuelo die er met zijn hoofd niet bij is. Dan voegt hij niets toe, dat hebben we gezien onder Stuivenberg.” Claessens vindt wel dat de club voet bij stuk moet houden. “Drie weken geleden heeft hij zijn woord gegeven. Het is niet omdat hij nu plots van gedacht is veranderd dat de club hem zijn zin moet geven.”
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • bartholomeus jaspers

  Dacht dat Clement met alle rust de transferperiode inging ....

 • Kurt De coninck

  In het geld en ga op zoek naar versterking want ik vrees dat er volgend seizoen nog weinig spelers van de kampioenenploeg over zullen zijn

 • Randolph Kellens

  Verpats hem, dan trek je tenminste nog 8 miljoen op voor hem. Ik wil hem niet meer zien in het shirt van Genk! Weg ermee!

 • Rik Mortier

  Als ze hun verstand gebruiken laten ze hem gewoon vertrekken voor die 8 miljoen. Dat is om te beginnen een meer dan correct bedrag voor een speler die al niet meer piepjong is en waar dus ook in de toekomst geen geweldige meerwaarde meer kan op gehaald worden. Komt daarbij nog dat Genk door het falen van de concurrentie sowieso kampioen speelt, of Pozuelo er nu nog rondloopt of niet.

 • Patrick Weyers

  Het is duidelijk dat vooral de manager (alweer) hier een vuil spelletje speelt. Een vergif voor het voetbal. Hoog tijd trouwens om wereldwijd de transferperiodes en de reglementen hieromtrent aan te passen.