Genk verwelkomt Hrosovsky en hij kan vrijdag tegen Anderlecht meteen spelen

Patrick Hrosovsky op de Genkse training vanochtend.
Patrick Hrosovsky op de Genkse training vanochtend.

Racing Genk verwelkomde deze ochtend een nieuw gezicht op training. De Slovaakse middenvelder Patrick Hrosovsky trainde een eerste keer mee. De 27-jarige Hrosovsky komt over van het Tsjechische Viktoria Pilsen en moet met zijn ervaring voor stabiliteit zorgen op het middenveld bij de landskampioen. Hij is speelgerechtigd voor de topper van vrijdag tegen Anderlecht. 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Alex Verdoodt

  Inderdaad Frans, ze hadden vanzeir beter zelf gehouden... hij lijkt qua stijl en intensiteit heel erg op Trossard... eentje om zeker in de gaten te houden in de toekomst.

 • Roger Deprez

  In de plaats van Mali en nu nog Bongonda op links in de plaats van Trossard en we kunnen weer voor het max. gaan. Weer verstandig en goed ingekocht wat op termijn een pak geld zal opbrengen.

 • eric debanne

  Komaan RC Genk de drie punten thuishouden eh ... Succes verder

 • Rudolf Jacobs

  ze wten maar al te goed bij genk hoe het moet zij hebben van niemand lessen te krijgen ,de rijkste club in belgie en dit op een paar jaar tijd wegens goed beleid

 • Gerry Cle

  Ze zullen hem nodig hebben.