Genk-coach Wolf heeft luxeprobleem en passeert Hagi: “Liever zo dan dat ik moet puzzelen”

Hagi.
BELGA Hagi.
Positieve selectieproblemen voor Hannes Wolf. En dus moet de Duitse coach keuzes maken. Voor de trip naar AA Gent is er geen plaats voor Ianis Hagi in de Genkse selectie.

Op de langdurig geblesseerden na trekt Racing Genk morgen met een fitte kern naar Gent. Dat betekent dat Hannes Wolf een aantal knopen moet doorhakken, zo is er tegen Buffalo’s geen plaats in de selecties voor Ianis Hagi. “Mats Möller Daehli is opnieuw fit, net als Sander Berge en ook Patrik Hrosovsky is opnieuw inzetbaar, dus moet ik keuzes maken”, zei Wolf. “Dat is lastig, maar ik heb het liever zo dan dat ik moet puzzelen. Deze keer valt Ianis ernaast, maar hij zal zijn kans nog wel krijgen.”

Jere Uronen verwacht een spektakelstuk in de Ghelamco Arena. “Gent en Genk zijn twee ploeg met dezelfde voetbalfilosofie en dat levert meestal fraaie wedstrijden op. We zijn twee van de best voetballende ploegen in België.” Genk moet winnen om zijn plaats in de top zes te bestendigen. “Op dit moment zijn we niet bezig met de play-offs en de ploegen rondom ons. Zolang wij blijven winnen en punten pakken tegen de rechtstreekse concurrenten zullen we op het eind van de rit staan waar we horen te staan.”

Hagi.
BELGA Hagi.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Norbert Deploige

  Die ziet ook dat in het moderne voetbal niet enkel de techniek telt maar ook de fysieke Hagi is geboren met zeer grote technische gaven en nu komt de maar..........fysiek jongen ..........reeds gezien in Westerlo bij de voorbereiding. Indien dit in orde komt......

 • Jan Boden

  Binnenkort heeft hij meer dan tijd genoeg om te puzzelen, wegens geen ploeg.

 • halleux morgane

  Zo zeker van uw zaak?

 • Polutnik Ronald

  Nog eens een verlies voor Genk .