Geen Vrancken op shortlist, Genk informeert naar Storck

BELGA
Racing Genk heeft zijn shortlist met kandidaten om Felice Mazzu op te volgen klaar. Technisch directeur Dimitri de Condé onderzoekt nu een viertal pistes om te kijken wie haalbaar is en wie niet. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Zo is er intussen al voorzichtig gepolst naar de situatie van Bernd Storck bij Cercle Brugge. De Duitser gaf eerder zelf aan niet open te staan voor een nieuw avontuur, nadat hij pas een dikke maand in dienst is bij Cercle Brugge. Storck tekende een contract voor acht maanden bij de Vereniging, dus als Genk wil doorduwen voor Storck lijkt het financiële plaatje in elk geval geen zwaar obstakel te vormen. Storck was in de zomer ook al in beeld om Philippe Clement op te volgen, maar hij moest het toen afleggen tegen Felice Mazzu. STVV-coach Marc Brys was toen een verre outsider op het lijstje, maar met hem is toen niet onderhandeld.

Bernd Storck.
BELGA Bernd Storck.

Wie alvast níet op de shortlist staat, is Wouter Vrancken. De trainer van KV Mechelen schermde zelf met de interesse van zijn ex-club, maar hij behoort niet tot het kransje favorieten om de ontslagen Mazzu op te volgen in de Luminus Arena. Er is op dit moment ook geen enkel contact geweest tussen Vrancken en Racing Genk, zo vernemen we uit goede bron. Vrancken heeft als ex-speler van Genk een interessant profiel en levert prima werk met KV Mechelen, maar in Genk zien ze in hem alvast niet de geknipte coach om Genk uit het slop te trekken. Leuk detail: komende vrijdag spelen KV Mechelen en Racing Genk een oefenwedstrijd achter gesloten deuren. 

BELGA17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • DONALD VAN ROSSEM

  al eens nagedacht dat het niet aan Mazzu als trainer maar aan het club bestuur dat hun beste spelers verkocht voor het vele geld maar nu met de gebakken peren zit eigen schuld dikke bult. Maar ja het is altijd iemand anders schuld

 • Gustaaf Van Zolder

  Vranken is goed bezig met zijn trainers carrière maar is nog te groen achter de oren. En Storck...laat het zijn als de man zelf niet enthousiast reageert. Mss Eric Gerets eens polsen?

 • Kristof Duyck

  Als storck komt is dit te gek voor woorden en zal cercle voor de zoveelste keer kop van jut zijn. Proficiat propere handen. Mooie competitie

 • patrick morel

  Als ze nu voor de tweede keus Storck gaan geven ze toe dat ze gemist hebben in hun keuze. Wie wordt er ontslagen bij het het bestuur.

 • luc van den heuvel

  Blijf maar bij deze familieclub en volgend jaar misschien Europa in.