Geen Vrancken op shortlist, Genk informeert naar Storck

BELGA
Racing Genk heeft zijn shortlist met kandidaten om Felice Mazzu op te volgen klaar. Technisch directeur Dimitri de Condé onderzoekt nu een viertal pistes om te kijken wie haalbaar is en wie niet. 

Zo is er intussen al voorzichtig gepolst naar de situatie van Bernd Storck bij Cercle Brugge. De Duitser gaf eerder zelf aan niet open te staan voor een nieuw avontuur, nadat hij pas een dikke maand in dienst is bij Cercle Brugge. Storck tekende een contract voor acht maanden bij de Vereniging, dus als Genk wil doorduwen voor Storck lijkt het financiële plaatje in elk geval geen zwaar obstakel te vormen. Storck was in de zomer ook al in beeld om Philippe Clement op te volgen, maar hij moest het toen afleggen tegen Felice Mazzu. STVV-coach Marc Brys was toen een verre outsider op het lijstje, maar met hem is toen niet onderhandeld.

Bernd Storck.
BELGA Bernd Storck.

Wie alvast níet op de shortlist staat, is Wouter Vrancken. De trainer van KV Mechelen schermde zelf met de interesse van zijn ex-club, maar hij behoort niet tot het kransje favorieten om de ontslagen Mazzu op te volgen in de Luminus Arena. Er is op dit moment ook geen enkel contact geweest tussen Vrancken en Racing Genk, zo vernemen we uit goede bron. Vrancken heeft als ex-speler van Genk een interessant profiel en levert prima werk met KV Mechelen, maar in Genk zien ze in hem alvast niet de geknipte coach om Genk uit het slop te trekken. Leuk detail: komende vrijdag spelen KV Mechelen en Racing Genk een oefenwedstrijd achter gesloten deuren. 

BELGAReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.