FOTO. Pozuelo stapt samen met andere Genk-spelers op vliegtuig richting Praag

 Pozuelo tuurt naar zijn telefoon.
Photo News Pozuelo tuurt naar zijn telefoon.

Zoals gemeld is Alejandro Pozuelo net als de andere spelers van Racing Genk op het vliegtuig richting Praag gestapt. In Tsjechië moet Racing Genk morgenavond een goede uitgangspositie bij mekaar proberen te voetballen tegen Slavia Praag, autoritaire leider in de vaderlandse competitie. ‘Pozo’, draaischijf van de fiere leider in de Jupiler Pro League, heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Canadese MLS-club Toronto. Maar Genk wil niet meewerken, omdat het Pozuelo anders kwijtspeelt in dé cruciale fase van de competitie. De Spanjaard dreigt met een rechtzaak, maar meldde zich dus toch gewoon voor de afreis naar Praag voor het Europa League-duel:

Photo News
Photo News
Photo News
BELGA
Photo News
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • steve jacobs

    Hoe dom kun je zijn,een speler die weg wil en zijn zinnen al ergens anders heeft geplaatst kun je beter direct laten vertrekken.en als er in zijn contract een voorwaarde staat vertrekken Kan mits 8miljoen moet genk niet blijten he...