D-day voor Pozuelo: delegatie van Toronto komt praten in Genk, Spanjaard traint gewoon mee

Photo News

Terwijl elders op dit moment over zijn lot wordt onderhandeld door Toronto FC en Racing Genk, trainde Alejandro Pozuelo gewoon mee. De training voor het Europa League-duel tegen Slavia Praag was een kwartier open voor de pers. Vandaag wordt een doorbraak verwacht in het dossier rond de 27-jarige Spanjaard. Toronto-voorzitter Bill Manning en algemeen directeur Ali Curtis maakten hun opwachting in Limburg om de gesprekken verder te zetten. Het voorbije weekend vloog Dimitri De Condé al naar de VS om het over Pozuelo te hebben, maar uitsluitsel kwam er nog niet.

Toronto wil hem graag zo snel mogelijk inlijven, Genk hoopt Pozuelo tot 7 mei in Genk te houden. Zij zouden hem dan net voor het sluiten van de transfermarkt in de MLS laten vertrekken. Een optie die Toronto dan weer niet genegen is. Wie doet er straks het meeste water bij de wijn? Komt er geen akkoord uit de bus, dan dreigt Pozuelo nog steeds met het verbreken van zijn contract en kan hij in China aan de bak.

BELGA
BELGA12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mario Erna

  Ik denk dat Brugge achter Philippe Clement aanzit, Leko zijn contract niet verlengd, daarom ook zijn rare keuze van elftal tegen Brugge, hoe zit het met Clement zijn contract? Is dit opgezet spel van Clement ? Ik wacht af

 • Hugo Mommen

  Financieel is het te begrijpen,maar hij laat de technische staf en zijn ploegmakkers vallen op een wel heel slecht moment....Als hij gaat dan zal hij het op menselijk vlak zich nog beklagen...Er komen voor hem nog kansen op een mooie transfer....

 • Henk Vandevelde

  27 jaar... Ik begrijp hem ergens wel, tekenen jaartje voetballen en de rest van zijn leven op het gemak... Jammer voor Genk

 • Nick Eyland

  Timothy Raes, dezelfde voorwaarden !!! Dat kan Genk niet betalen jong. Weet ge wel wat die mannen verdienen in de MLS !!

 • Timothy Raes

  Als ik Genk was dan gaf ik voor de komende maanden Pozo net dezelfde voorwaarden als in Toronto. Dan haal je de titel ( Champions league met dikke € startgeld) en is uw speler(groep) nog veel € extra waard. Indien Toronto dan toch absoluut nu Pozo wil, de rekening is simpel dan!! Ik zou wel eens willen weten als dit bij PSV of Ajax zou voorvallen hoe dit afloopt! Voor degenen die twijfelen, ik ben geen Genkie maar gun hen de titel voor hun voetbal en overgave!!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00