D-day voor Felice Mazzu en Racing Genk

Felice Mazzu.
Photo News Felice Mazzu.

Racing Genk hoopt vandaag een akkoord te vinden met Felice Mazzu. Al lopen de onderhandelingen van de landskampioen met de coach van Charleroi nog volop. Gisteren werd er op alle niveaus gepraat zonder dat er een akkoord uit de bus kwam. De verwachting is dat er vandaag wel een overeenkomst wordt bereikt, al moeten er wel nog een paar belangrijke financiële details worden uitgeklaard. Genk moet voor Mazzu in elk geval een opstapclausule van 500.000 euro betalen aan Charleroi. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • didier de coster

    Heel juist herman , een totaal dik onderschatte goede mentalcoach , ik hoop voor hem dat hij kan tekenen bij genk , je zal wel zien dan , respect voor die man

  • Herman Janssens

    De ideale trainer-tovenaar voor Racing Genk. De man maakt al jaren in Charleroi van onbekende spelers een geheel dat kortbij of in de Play-off 1 terechtkomt.