Brighton & Hove meldt zich voor Trossard

Leandro Trossard.
Photo News Leandro Trossard.

Premier League-club Brighton & Hove trekt aan de mouw van Leandro Trossard. De club van Mathew Ryan en José Izquierdo legde eerder deze week een eerste bod neer bij Racing Genk voor Trossard, maar dat werd geweigerd. Vandaag wordt er opnieuw onderhandeld, verwacht wordt dat de Engelse club een tweede bod zal uitbrengen. Brighton & Hove wist zich vorig seizoen op het nippertje te handhaven in de Premier League en finishte twee punten boven de degradatiezone. 

Trossard is één van de spelers van de landskampioen die bij het juiste bod de club mag verlaten. Racing Genk heeft wel een prijs van 20 miljoen op het hoofd van Trossard gekleefd. De Rode Duivel was afgelopen seizoen goed voor 22 doelpunten en 11 assists in 47 wedstrijden. 

Nog meer transfernieuws leest u in onze Transfer Talk.

Leandro Trossard.
Photo News Leandro Trossard.21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Deprez

  Voor de juiste prijs mogen veel spelers vertrekken bij Racing, het bestuur is slim genoeg om de juiste vervangers binnen te halen.

 • Carl Vanhemelen

  Wauw, een echte topclub. Los uit de kelder van de premier league :-)

 • Polutnik Ronald

  Hoe rapper de spelers van Genk vertrekken hoe beter voor een nieuw elftal terug te vormen , want er gaan er nog verschillende spelers vertrekken nog voor de kompetitie start .

 • maxim vanderveken

  Ik snap niet dat een speler als Trossard niet gewoon nog een jaartje blijft om dan champions league te spelen met de club waar hij kampioen mee is gespeeld. En degene die zeggen voor het geld, het is niet dat hij bij Genk voor een arbeidersloon moet gaan werken he. Als ik hem was bleef ik tot ik naar een topclub kon.

 • Peter Thys

  ik zo maar eens goed denken, ondanks het vele geld,anders even wachten CL spelen en wie weet met Nieuwjaar voor veel meer.......maar het is uw/iijn toekomst waar U/hij aan moet denken !