Berge gecharmeerd door Napoli, Genk houdt vast aan 25 miljoen

Photo News

Sander Berge (21) is de enige speler van Racing Genk die in deze Champions League-campagne indruk gemaakt heeft. Hij kreeg persoonlijke felicitaties van Jürgen Klopp en de jonge Noor staat bovenaan de wishlist van Aurelio De Laurentiis, de gekke voorzitter van Napoli. De interesse van de Italianen is op dit moment het meest concreet, tijdens het officiële diner tussen beide besturen kwam de naam van Berge ter sprake. Een officieel bod liep tot op heden nog niet binnen in Genk, noch van Napoli noch van een andere ploeg. De entourage van Berge heeft weet van de interesse en Berge zelf zou een overstap naar Napoli wel zien zitten. Racing Genk vroeg in de zomer 25 miljoen euro voor de Noorse international en is in elk geval niet van plan om die prijs deze winter te laten zakken. Berge wees in het tussenseizoen zelf een aanbod van Sheffield United af omdat hij een overstap naar de promovendus in de Premier League niet zag zitten. Hij gaf op dat moment de voorkeur aan een avontuur in de Champions League. Dat avontuur zit er intussen op. Bij Genk hopen ze Berge tot het einde van dit seizoen te kunnen houden, maar de kans is reëel dat hij deze winter vertrekt. Als het juiste bod voor Genk langskomt - en de juiste club voor Berge. 

Photo News
BELGA12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  Die speler is te goed voor Genk ! Met de winterstop is die weg

 • françois troch

  Is de enige voetballer die van de belgische ploegen europees niveau haalde

 • hugo wouters

  Nogal logisch dat zo een voetbaltalent het maximum moet kunnen halen uit een zo korte carrière. En in Genk of een andere Belgische club kan hem dat niet aanbieden.

 • Sobek Wessels

  Voetbal Clubs in dit land worden DIK gesubsidieerd door de belastingebetalers . De Supporters van en Club betalen ook nog eens veel geld om te kijken en dan de merchandising nog ! Maar Nog hebben de Bonzen van Genk niet genoeg ze willen steeds meer in hun zakken steken en het Sportieve is bijzaak ! Het moest verboden zijn om je spelers te verkopen als je in de Champions League zit dat seizeoen !! Dan zouden kleine ploegen ook meer kans maken !

 • guy van meeuwen

  Per direct laten gaan. Op wandeltempo kan iedereen een goede match spelen.Een jonge met veel talent, alleen zal zijn snelheid toch wel wat hoger moeten wil hij hogerop spelen. Geef Dries Wouters dezelfde kansen en die presteert ook.