Alejandro Pozuelo onderhandelt in Genk over vertrek: Toronto, China of toch Genk?

Photo News

Met een bedrukt gezicht kwam Alejandro Pozuelo (27) deze morgen aan in Genk, hij was in het gezelschap van zijn makelaar, David Garcia. Er werd op de club verder onderhandeld over een onmiddellijk vertrek van de Spaanse middenvelder. De speler vervoegde ook zijn ploegmakkers op het trainingsveld. Pozuelo heeft aanbiedingen op zak uit de MLS en China. Zijn persoonlijke voorkeur ligt bij een overgang naar Toronto FC in Canada.

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pieter Gettemans

  Sportief gezien kan hij zich nergens verbeteren , dus weeral geld speelt de hoofdrol . Kan je hem dat kwalijk nemen , dit is business zoals een ander . Spijtig toch voor de fans in hart en nieren .

 • eric debanne

  En kon hij niet wachten tot na het seizoen ? Kon nog meedoen met zijn ploeg voor de titel ...en laat ze nu in de steek voor " geld " altijd hetzelfde money money helaas Clubspelers bestaan niet meer tegenwoordig ...

 • Gillis Van Laethem

  Verkoop hem vandaag nog voor dat hij niets meer waard is, zie andere clubs met hun zogezegde vedetten .

 • Alfons Beurms

  Bij 95% van de spelers is de enige drijfveer geld !! Op zich is daar niets mis mee maar verkoop dan geen zever over sportieve ambities zoals Champions League of het kussen van het embleem. Ze kussen veel liever de Dollars, Rubbels od euros.

 • Roger Deprez

  Het begint meer en meer alleen nog om het geld te gaan en dat is spijtig, terwijl hij in de zomer zo weg kan als hij wil, er moet een einde komen aan die koehandel, is slecht voor de mede-spelers, bestuur en zeker supporters. Er zijn supporters die de komedie beginnen moe te worden.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00