Exclusief voor abonnees

Thomas Didillon speelt bij Genk niet om ongelijk Anderlecht te bewijzen: “Maar het was een zware klap toen ik na één match geslachtofferd werd”

Photo News
Van revanchegevoelens is geen sprake. Thomas Didillon (24) speelt niet bij Genk om het ongelijk van Anderlecht te bewijzen. “Maar ik wil wel tonen dat Genk de juiste keuze heeft gemaakt door mij aan te trekken.”

Thomas, je bent nu een maand in Genk. Verloopt alles zoals je had gehoopt?

Didillon: (lacht) “Of ze hier tevreden zijn van mij vraag je best aan de technische staf en aan mijn ploegmakkers. Ik ben gelukkig. Ik speel opnieuw en ik heb het gevoel dat ik deze jonge talentvolle groep iets kan bijbrengen. Ik krijg de kans om samen te werken met Guy Martens. Hij werkt totaal anders, dan elke andere keeperstrainer waarmee ik ooit heb samengewerkt. Ik begrijp hoe langer hoe meer waarom Genk zo’n rijke geschiedenis van goede doelmannen heeft.”

Hoe kijk je terug op het eerste deel van het seizoen, waarin je maar één wedstrijd speelde voor Anderlecht.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Roger Deprez

    Misschien niet zo verstandig van Anderlecht om deze keeper weg te doen, Genk kan beter niet twijfelen om de optie te lichten zo een klasse bak kan men overal kwijt.

  • Frederik Janssens

    Topkerel en topdoelman.