"Gunter Jacob stelde Genkse ploeg op tegen Cercle, niet Pierre Denier"

PHOTO_NEWS

De crisis bij RC Genk neemt ongeziene proporties aan. Volgens Sport/Voetbalmagazine was het niet interim-coach Pierre Denier die vorig weekend de ploeg opstelde tegen Cercle Brugge, maar wel technisch directeur Gunter Jacob. Reden: de transfers van Jacob moesten spelen.

Jacob zou na het ontslag van Emilio Ferrera de technische staf hebben samengeroepen. In een gesprek zou hij Denier en co hebben duidelijk gemaakt hoe het Genkse elftal tegen Cercle zou staan. Jacob drong erop aan dat zijn transfers tegen de West-Vlamingen op het veld kwamen. Denier ging akkoord en zo verschenen Christian Kabasele en Tornike Okriashvili aan de aftrap. De andere nieuwkomers Sergej Milinkovic-Savic en Hervé Kage vielen tijdens de wedstrijd in.

Het nieuws is de zoveelste illustratie dat het stevig rommelt binnen het Genkse huishouden. Begin deze week nog bekocht Jeroen Simaeys een kritisch interview met een verbanning naar de B-kern.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.